Συνεργασία του ΕΟΤ με τις ThinkDigital και Daily Secret

Συνεργασία του ΕΟΤ με τις ThinkDigital και Daily Secret

Στόχος τους η αποτελεσματική προβολή της χώρας σε Η.Π.Α. και Καναδά.

Η ThinkDigital και το Daily Secret δημιουργούν, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, καμπάνια δίμηνης διάρκειας, με στόχο την αύξηση της προσέλευσης τουριστών από τις Η.Π.Α. και τον Καναδά.

H επιλογή των αγορών έγινε από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού λόγω της μεγάλης αποδοχής του Daily Secret από κοινά τα οποία είναι διαμορφωτές τάσεων και ταξιδιώτες που αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες.

Επιδίωξη του ΕΟΤ είναι να αναδείξει όλα τα ελκυστικά στοιχεία της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού, να βελτιώσει την εικόνα της χώρας και να κεντρίσει το ενδιαφέρον των συνδρομητών του Daily Secret που κατοικούν στις Η.Π.Α. και τον Καναδά.

Διαβάστε ακόμη: Ο τουρισμός ανεβάζει στροφές

Το Daily Secret, του οποίου αποκλειστικός αντιπρόσωπος Διαφήμισης ανέλαβε πρόσφατα η ThinkDigital, απευθύνεται σε περισσότερους από 1,8 εκατ. συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι στην πλειονότητά τους είναι ευκατάστατοι, διαθέτουν ανώτατη μόρφωση, ανήκουν στο ηλικιακό κοινό των 25-44, καθορίζουν τις τάσεις και είναι μονίμως συνδεδεμένοι.

Σχετικά με τη ThinkDigital
Η ThinkDigital, εταιρεία του TDG, συστάθηκε το 2006 και είναι το μεγαλύτερο δίκτυο Digital Μέσων στην Κεντρική & ΝΑ Ευρώπη, με παρουσία στις Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Αλβανία και Ουγγαρία.  Πρόκειται για τον επίσημο αντιπρόσωπο Διαφήμισης, μεταξύ άλλων, του Facebook, του MSN, του Skype και του Daily Secret.