Συνεργασία Vans- Μουσείο Βαν Γκογκ: Για όσους θέλουν να… φορούν έργα τέχνης

Η Vans «ντύνει» αθλητικά παπούτσια, t-shirts και φούτερ με τα αριστουργήματα του Ολλανδού ζωγράφου.

Το Μουσείο Βαν Γκογκ συνεργάστηκε με την ολλανδική εταιρεία αθλητικών ειδών και εξοπλισμού Vans και, από την Παρασκευή, παρουσιάζει τη σειρά Vans x Van Gogh Museum Collection. Η σεμνή ανακοίνωση μας πληροφορεί ότι η Vans «κάνει χρήση αριστουργημάτων του Βαν Γκογκ σε εμβληματικά Vans Classics προϊόντα».

Vans-x-Van-Gogh-Museum 11

Έτσι, σε λίγες μέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να κυκλοφορούμε με T-shirt με ένα από τα «Ηλιοτρόπια» του Ολλανδού ζωγράφου. Αλλά και με ένα hoodie με το εν λόγω ηλιοτρόπιο. Με σακίδια, τα οποία κοσμούνται με λεπτομέρεια ενός από τα έργα που δημιούργησε ο Βαν Γκογκ εμπνεόμενος από ιαπωνική ζωγραφική. Και με αντίστοιχα αθλητικά παπούτσια, ακόμα και με t-shirt, με την περίφημη νεκροκεφαλή που ζωγράφισε ο Βαν Γκογκ.

«Κάθε ένα κομμάτι της κολεξιόν θα συνοδεύεται και από ειδικό hashtag το οποίο θα υπογραμμίζει τα ιστορικά γεγονότα πίσω από κάθε έργο του Βαν Γκογκ» ενημερώνει η ολλανδική εταιρεία.

Vans-x-Van-Gogh-Museum

Επιπλέον, «το Μουσείο Βαν Γκογκ θα αφιερώσει μέρος των κερδών του από αυτό το πρότζεκτ στη συντήρηση της κληρονομιάς και συλλογής του έργων τέχνης του Βαν Γκογκ. Διατηρώντας την προσβάσιμη από τις επόμενες γενιές».