Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Προσφορά 300.000 ιατρικών γαντιών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Προσφορά 300.000 ιατρικών γαντιών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων
Το νοσοκομείο μάλιστα αποτελεί ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς της χώρα μας που υποδέχονται τα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού και αντιμετωπίζουν τα επιβεβαιωμένα περιστατικά.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, με αίσθημα ευθύνης προς την τοπική κοινωνία, συνεχίζει την έμπρακτη στήριξή της στα νοσοκομεία της Ηπείρου προσφέροντας 300.000 ιατρικά γάντια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων,  το οποίο αποτελεί και ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς της χώρα μας που υποδέχονται τα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού και αντιμετωπίζουν τα επιβεβαιωμένα περιστατικά.

Ο κ. Βασίλειος Τσίκαρης, Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, και η κα Κωνσταντίνα Κωτσόγλου, Προϊστάμενη Υποδιεύθυνσης Οικονομικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων σε συνάντηση που είχαν με τον κ. Ιωάννη Βουγιούκα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, ευχαρίστησαν τη Διοίκηση της Τράπεζας για την πολύτιμη χορηγία υγειονομικού υλικού και την πρόθεσή της να συμβάλλει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του νοσοκομείου σε αυτή την πολύ κρίσιμη συγκυρία.

Ο κος Ιωάννης Βουγιούκας ανέφερε σχετικά: «Ως Ηπειρώτες οφείλουμε να βρισκόμαστε δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τόπου μας και να τους στηρίζουμε στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την προστασία όλων μας. Με τις δωρεές υγειονομικού υλικού και ιατρικού εξοπλισμού που έχουμε πραγματοποιήσει στα Νοσοκομεία της Ηπείρου συμβάλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.».

Η ανωτέρω πρωτοβουλία έρχεται ως συνέχεια της προσφοράς υγειονομικού υλικού και ιατρικού εξοπλισμού που  πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα σε όλα τα νοσοκομεία της Ηπείρου και αποτυπώνει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος που διακρίνει τη Διοίκηση και τα στελέχη της Τράπεζας Ηπείρου.