Singapore Airlines και Changi Airport Group ενισχύουν τη συνεργασία τους

Singapore Airlines και Changi Airport Group ενισχύουν τη συνεργασία τους

Επεκτείνεται το δημοφιλές πρόγραμμα Changi Transit, το οποίο προσφέρει στους επιβάτες ανταμοιβές κατά την παραμονή τους στον ενδιάμεσο σταθμό.

Η Singapore Airlines και η εταιρεία του Διεθνούς Αεροδρομίου της Σιγκαπούρης Changi Airport Group (CAG) επεκτείνουν το δημοφιλές πρόγραμμα Changi Transit, το οποίο προσφέρει στους επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών Singapore Airlines και SilkAir ανταμοιβές κατά την παραμονή τους στον ενδιάμεσο σταθμό, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης.

Στο πλαίσιο της επέκτασης του προγράμματος μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017, οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με Singapore Airlines και/ή SilkAir και διέρχονται μέσω του αεροδρομίου Changi μπορούν να εξαργυρώσουν ένα κουπόνι Changi Dollar Voucher (CDV), αξίας $20 ή $40, ανάλογα με το σημείο αναχώρησης.

Ο κος Foo Chai Woo, Divisional Vice President Sales & Marketing της Singapore Airlines, δήλωσε «Είμαστε ευτυχείς για την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας μας με το Changi Airport Group. Το παγκόσμιο δίκτυο της Singapore Airlines σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές παροχές του αεροδρομίου Changi αποτελούν μια συναρπαστκή πρόταση για τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.»

Ο κος Lim Ching Kiat, Senior Vice President for Market Development του Changi Airport Group, προσθέτει: «Με χαρά επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Singapore Airlines, η οποία έχει συντελέσει στην ενίσχυση της ελκυστικότητας του Αεροδρομίου Changi ως διαμετακομιστικού κόμβου. Ένα πλήθος συναρπαστικών επιλογών για ψώνια, φαγητό και ψυχαγωγία περιμένει τους διερχόμενους επιβάτες στο αεροδρόμιο Changi. Το πρόγραμμα Changi Transit θα μετατρέψει την παραμονή στο αεροδρόμιο σε μία ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία για τους επιβάτες των Singapore Airlines και SilkAir.»

Τα κουπόνια CDV ισχύουν για χρήση μία φορά σε καταστήματα λιανικής πώλησης, φαγητού και υπηρεσιών στους χώρους διαμετακόμισης και τους κοινόχρηστους χώρους των Τερματικών Σταθμών 1, 2 και 3. Μπορούν επίσης να εξαργυρωθούν για μία μοναδική πρόσβαση στις Αίθουσες Ambassador Transit Lounge στους Τερματικούς Σταθμούς 2 και 3 για χρόνο έως και δύο ώρες. Οι υπηρεσίες στις Αίθουσες περιλαμβάνουν ντους, αναψυκτικά και μία μεγάλη ποικιλία επιλογών για ανάγνωση.

Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να απολαύσουν παροχές όπως ελεύθερη πρόσβαση σε δίκτυο WiFi σε ολόκληρο το αεροδρόμιο, κινηματογράφους και θεματικούς κήπους, ενώ διέρχονται από το αεροδρόμιο Changi, όπου το άνετο σύστημα μεταφορών Skytrain και τα λεωφορεία shuttle bus παρέχουν εύκολη πρόσβαση και στους τρεις τερματικούς σταθμούς.

Στο πλαίσιο του προγράμματος προνομίων Singapore Airlines Boarding Pass Privileges Programme, οι επιβάτες των Singapore Airlines και SilkAir μπορούν επίσης να απολαύσουν αποκλειστικά προνόμια με την επίδειξη των καρτών επιβίβασης Singapore Airlines και SilkAir σε συνεργαζόμενα καταστήματα στο αεροδρόμιο Changi.

Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις για το πρόγραμμα Changi Transit: http://www.singaporeair.com/en_UK/special-offers/changi-transit-programme/

Σχετικά με τη Singapore Airlines

Η Singapore Airlines έχει δεσμευτεί στο να διατηρεί ένα σύγχρονο στόλο αεροσκαφών με προϊόντα καμπίνας και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας που προσφέρει το διεθνώς αναγνωρίσιμο και κομψό Κορίτσι της Singapore Airlines. Με κύριο hub τη Σιγκαπούρη, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί δρομολόγια προς 60 προορισμούς σε 33 χώρες.

Η Singapore Airlines, με περισσότερα από 100 σύγχρονα αεροσκάφη στο στόλο της, έγραψε ιστορία όταν τον Οκτώβριο του 2007 αποτέλεσε την πρώτη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως που πραγματοποίησε πτήσεις με το μεγαλύτερο εμπορικό αεροπλάνο στον κόσμο, το Airbus A380. Τον Ιούλιο του 2013, η Singapore Airlines εισήγαγε την επόμενη γενιά προϊόντων καμπίνας και στις τρεις κατηγορίες θέσης, καθώς και το πιο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει στον κόσμο.

Τον Αύγουστο του 2015, η Singapore Airlines παρουσίασε τη νέα κατηγορία θέσης, την Premium Economy Class, ενώ πρόσφατα παρέλαβε το πρώτο της Airbus A350-900, σύμφωνα με τη δέσμευσή της για διαρκή εκσυγχρονισμό και επέκταση του στόλου της.