ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό ο κ. Σαμαράς»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για «πρωτοφανές παράδειγμα πρωθυπουργού» κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση, μετά την απόρριψη της πρότασης διεξαγωγής debate Τσίπρα-Σαμαρά.

Δριμεία επίθεση προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόρριψη της πρότασης του Πάνου Σκουρλέτη για την πραγματοποίηση δύο ντιμπέιτ μεταξύ του πρωθυπουργού και του και του κ. Τσίπρα.

«Ο κ. Σαμαράς αποτελεί πρωτοφανές παράδειγμα πρωθυπουργού που αποφεύγει κάθε διάλογο με την αντιπολίτευση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «μόνιμα απών από το κοινοβούλιο, αρνείται τώρα για μια ακόμη φορά να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ και να υπερασπιστεί με επιχειρήματα την πολιτική του».

«Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό ένας πρωθυπουργός που κάνει πολιτική μόνο μέσα από «διαγγέλματα» ψεύτικων υποσχέσεων προς τον ελληνικό λαό και μέσα από τις μονταζιέρες της Συγγρού, ενώ φυγομαχεί από τη ζωντανή πολιτική αντιπαράθεση. Γιατί δεν υπερασπίζεται ο κ. Σαμαράς μπροστά στον ελληνικό λαό το μεσοπρόθεσμο, το νέο φερετζέ του μνημονίου που φέρνει εσπευσμένα στη Bουλή και περιλαμβάνει πρόσθετους φόρους και περικοπές κρατικών δαπανών; Γιατί δεν θέλει να προβάλλει τις θέσεις του για την Ευρώπη; Για τον απλούστατο λόγο, ότι μοναδική του πρόταση και πυξίδα είναι το μνημόνιο και τα μόνα συμφέροντα που υπερασπίζεται είναι αυτά των δανειστών. Και αυτά κανείς δεν μπορεί να τα υπερασπιστεί όταν αναγκάζουν τους πολίτες να περιμένουν σε ουρές για μια σακούλα δωρεάν τρόφιμα», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη: 

Με το σύνθημα «φτάνει πια» προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Οριακά μπροστά η ΝΔ και σε νέα δημοσκόπηση

«Η Ελλάδα σπάει τις αλυσίδες της»