ΣΥΡΙΖΑ για αυξήσεις στο ρεύμα: Το πολύ πολύ να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστολή στον… Αίολο

ΣΥΡΙΖΑ για αυξήσεις στο ρεύμα: Το πολύ πολύ να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστολή στον… Αίολο
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης μιλάει κατά τη διάρκεια του 2ου Περιφερειακού συνεδρίου του κόμματος, Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024. Ακολούθησε ομιλία του δημάρχου Λαρισαίων Θ. Μαμάκου ενώ την έναρξη των ομιλιών έκανε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας. Στελέχη, υπουργοί, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πλήθος κόσμου, παρευρέθηκαν στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Με σαρκαστική διάθεση ο ΣΥΡΙΖ Α σχολίασε το θέμα της ακρίβειας.

«Η αλήθεια είναι ότι η ευρηματικότητα της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το πού πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για την τρομερή ακρίβεια που ταλανίζει τους πολίτες, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνει ότι «οι αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος που φτάνουν στο 45% μπορεί σε μία οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση να χτυπούσαν συναγερμό» και ότι «μπορεί οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση να έψαχνε ήδη τρόπους για το πώς θα βοηθήσει τους καταναλωτές να ανταπεξέλθουν», «όμως αυτό δεν ισχύει και για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας». Προσθέτει ότι «ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης άλλωστε ξεπέρασε το θέμα ρίχνοντας την ευθύνη στους… ανέμους: ”Μπορεί να μη φύσηξε όσο θα περιμέναμε” τόλμησε να ξεστομίσει, δίχως ίχνος ντροπής κι έληξε το ζήτημα με συνοπτικές διαδικασίες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «συνεπώς δεν θα πρέπει να ευελπιστούν οι πολίτες σε ουσιαστικές παρεμβάσεις», για να σχολιάσει πως «το πολύ πολύ να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστολή στον… Αίολο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: