«Σεισμός» ιδεών και καινοτομίας στο Μέγαρο Μουσικής!

«Σεισμός» ιδεών και καινοτομίας στο Μέγαρο Μουσικής!

Η εβδομάδα Παγκόσμιας Επιχιερηματικότητας ανοίγει στην Ελλάδα από το Disrupt Startup ScaleUP.

Αυτό το Σαββατοκύριακο (15-16.11) το Disrupt Startup ScaleUP ανοίγει την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας στο Μεγαλύτερο Event Νεοφυούς και Νεανικής Επιχειρηματικότητας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο.

Ιδέες που αξίζουν εκατομμύρια, επιχειρηματίες που τα κινούν και φορείς που επιβλέπουν και καθοδηγούν, συναντώνται όλοι μαζί σε ένα εκρηκτικά δημιουργικό μείγμα. Το Disrupt Startup ScaleUP διεξάγετε φέτος υπό την αιγίδα της UNESCO, του ΣΕΒ, του Δήμου της Αθήνας και του ΣΕΤΕ, ενώ το υποστηρίζουν μια σειρά από εκλεκτούς φορείς, από τον ΣΦΕΕ και την Αμερικανική Πρεσβεία, ενώ συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων το Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας και το British Council.
Χρηματικά έπαθλα, πρωτοφανή παγκόσμια προβολή, δημοσιότητα, ευρύ κοινό περιμένουν τους συμμετέχοντες σε ένα συμπυκνωμένο και εκρηκτικό διήμερο επιχειρηματικότητας.

Ελάτε λοιπόν να γνωρίσουμε το καινούργιο και να το αναδείξουμε!

Το Disrupt φέτος φιλοξενεί πρωτοπόρους από όλο το φάσμα της καινοτομίας σε πέντε άξονες & διαγωνισμούς: αγροτική επιχειρηματικότητα, υγεία, δημιουργικές βιομηχανίες, καθαρή ενέργεια και τεχνολογία. Συγκεκριμένα, 50 startups διαγωνίζονται ζωντανά, on stage, σε πέντε διαγωνισμούς και προσφέρουν συγκινήσεις και ανατροπές. Εσείς θα τους στηρίξετε;

Όσοι θέλουν να στηρίξετε τα βραβεία και τα χρηματικά έπαθλα για τις startup, μπορούν να ενισχύσουν το crowd-funding εδώ.

Προμηθευτείτε τώρα το εισιτήριο σας εδώ και τολμήστε, διεκδικήστε, δημιουργήστε!