Σκορπιός: Πάρτι που θα θυμίζει Ωνάση, ετοιμάσει η Ριμπολόβλεβα

Σκορπιός: Πάρτι που θα θυμίζει Ωνάση, ετοιμάσει η Ριμπολόβλεβα

Τα γενέθλια της Ε. Ριμπολόβλεβα θα γιορταστούν με χλιδή στο Σκορπιό. Οι «χρυσοί» προσκεκλημένοι.

Πάρτι, ανάλογο της εποχής του Ωνάση, ετοιμάζεται στον Σκορπιό, στις 4 Ιουνίου, για τα γενέθλια της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, κόρης του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ που έχει αγοράσει το νησί.

Στο Σκορπιό θα πατήσουν το πόδι τους πάμπλουτοι επιχειρηματίες, γαλαζοαίματοι και πολλοί σταρ, προσωπικοί φίλοι της οικογένειας.

Η λίστα των καλεσμένων, θα περιλαμβάνει σίγουρα τους γαλαζοαίματους του Μονακό αφού ο Ριμπολόβλεφ, έχει στενή φιλία εδώ και χρόνια με τον πρίγκιπα Αλβέρτο ενώ και η Εκατερίνα είναι στενή φίλη της Σαρλότ Κασιράγκι, κόρης της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό.

Ο Σκορπιός αναμένεται να είναι φωταγωγημένος από άκρη σε άκρη. Ιδιωτικά αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο Ακτιο, ενώ τα γιοτ των διάσημων θα αγκυροβολήσουν γύρω από το νησί.

Στο νησί έχουν φτάσει νταλίκες με λουλούδια, που θα στολίσουν τους χώρους το βράδυ του πάρτι ενώ έχουν ήδη στηθεί τρεις πίστες χορού, ηχητικά συστήματα και φωτορυθμικά εφέ με λέιζερ ενώ θα υπάρχουν δεκάδες μπουκάλια ούζου και σαμπάνιας σε κάθε τραπέζι για τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Paris Match: Η νέα μούσα του Σκορπιού
Η νεαρή έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Paris Match όπου φωτογραφήθηκε ως νέα Τζάκι, όταν η Αμερικανίδα σύζυγος του Αριστοτέλη Ωνάση μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των παπαράτσι, που στήνονταν με τις ώρες απέναντι από το Σκορπιό για να αποτυπώσουν στον φακό τους μια φωτογραφία της.

Στη συνέντευξη της αναφέρεται επίσης στην γνωριμία της με την Αθηνά Ωνάση, τη συμφωνία γύρω από την πώληση του Σκορπιού 15 μήνες πριν και φυσικά για το πάρτι των γενεθλίων της.

«Για να εξυμνήσω τον Σκορπιό, την ομορφιά του τόπου, τη γενναιόδωρη φύση, σκέφτηκα να καλέσω εδώ εκατό περίπου φίλους μου για τα 25α γενέθλιά μου», λέει στο περιοδικό η νέα ιδιοκτήτρια του νησιού, η ξανθιά Εκατερίνα – Κάτια – Ριμπολόβλεβα.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε ακόμη: 

Βγήκε το «διαζύγιο του αιώνα»