Skyscanner Black Friday: Πτήσεις από 9 ευρώ και ειδική σελίδα με όλες τις προσφορές για 3 ολόκληρες μέρες

Skyscanner Black Friday: Πτήσεις από 9 ευρώ και ειδική σελίδα με όλες τις προσφορές για 3 ολόκληρες μέρες

76% περισσότεροι ‘Ελληνες ταξιδιώτες αναζήτησαν πτήσεις για Ελλάδα κι εξωτερικό σήμερα το πρωί 7πμ.

Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις που έκανε η παγκόσμια μηχανή ανεύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων και ταξιδιών Skyscanner σήμερα νωρίς το πρωί, ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων αναζητά σήμερα την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων ‘Black Friday” πτήσεις για όλους τους προορισμούς από τις 7 το πρωί.

Συγκεκριμένα το ποσοστό ανέρχεται στο 76% δείχνει τη μεγάλη κινητοποίηση των Ελλήνων ταξιδιωτών να βρουν φθηνά αεροπορικά σε σύγκριση με τις μετρήσεις της περασμένης Παρασκευής 16/11.

Η Senior Grown Manager της Skyscanner, Lisa Tyndall,δηλώνει: «Είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι αφοσιωμένοι ταξιδιώτες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν την ειδική σελίδα που δημιουργήσαμε για πρώτη φορά φέτος ειδικά για τις προσφορές των αεροπορικών τη συγκεκριμένη μέρα τηςBlack Friday για να εξοικονομήσουν χρήματα στα αεροπορικά εισιτήριά τους.

Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε συνεχώς τη σελίδας μας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και εως την Cyber MondayΔευτέρα 26 Νοεμβρίου οπότε κάθε χρήστης αξίζει να ενημερωθεί για όλες τις συμφέρουσες προσφορές!».

Δείτε όλες τις προσφορές των αεροπορικών από σήμερα ως και τη Δευτέρα (23-26 Νοεμβρίου) στην ειδική σελίδα της Skyscanner για τους ‘Ελληνες ταξιδιώτες!