Σοκ στη Βρετανία: Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε με βίντεο πως πάσχει από καρκίνο

Σοκ στη Βρετανία: Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε με βίντεο πως πάσχει από καρκίνο

Με ένα μήνυμα στο Instagram, η Κέιτ Μίντλετον απευθύνεται μέσω βίντεο στο κοινό και το πληροφορεί ότι μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, διαπιστώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον στην αρχή του βίντεο ευχαρίστησε προσωπικά τους πολίτες για όλη την υποστήριξη και την κατανόηση για όσο καιρό αναρρώνει από την εγχείρηση. «Είναι απίστευτα δύσκολοι μήνες για όλη την οικογένειά μας, αλλά έχω μία φανταστική ομάδα γιατρών, που με φρόντισαν πολύ καλά και στην οποία είμαι τόσο ευγνώμων».

Στη συνέχεια υπογραμμίζει ότι η προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο στο Λονδίνο ήταν επιτυχής και αρχικά θεωρήθηκε ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική.

Όμως οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος, είπε η 42χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, προσθέτοντας ότι οι γιατροί της συνέστησαν να κάνει μια προληπτική χημειοθεραπεία.

«Η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στα πρώτα στάδια της θεραπείας», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως:

«Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ κι εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βασιλιάς Κάρολος για Κέιτ Μίντλετον: Είμαι περήφανος για το θάρρος της να μιλήσει

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έδωσαν στη δημοσιότητα δήλωση του βασιλιά Κάρολου μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι «τόσο περήφανος για την Κέιτ, για το θάρρος της να μιλάει όπως έκανε» και παραμένει σε «στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη», δήλωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά τη δήλωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ πρόσθεσε ακόμα ότι η… «Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι «τόσο περήφανος για την Κέιτ για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε».

«Μετά την νοσηλεία τους στο νοσοκομείο μαζί, ο Βασιλιάς «παρέμεινε σε στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες».

«Και οι δύο τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Η αναπάντεχη απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που έγινε στις 27 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο οφείλεται στην ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον, αναφέρει η Daily Mail.

O Γουίλιαμ έμαθε ότι η σύζυγός του πάσχει από καρκίνο λίγα λεπτά πριν παρευρεθεί στο μνημόσυνο και για τον λόγο αυτό αποσύρθηκε από την εκδήλωση λίγο πριν αυτήν αρχίσει.

Η απουσία του πρίγκιπα της Ουαλίας, τον οποίο είχε βαφτίσει ο Κωνσταντίνος, από την εκδήλωση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ στις 27 Φεβρουαρίου είχε προκαλέσει έκπληξη και εντύπωση. Το Παλάτι είχε περιοριστεί σε μια ασαφή εξήγηση, μιλώντας για «προσωπικούς λόγους».