Σοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμούς ύστερα από απόπειρα ληστεία ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης

Σοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμούς ύστερα από απόπειρα ληστεία ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης

Δύο άτομα τον ανέμεναν στο γκαράζ της οικείας του στον Λυκαβηττό και τον πυροβόλησαν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του δύο φορές.

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεννηματά ο γνωστός make up artist και κομμωτής Πάνος Καλλίτσης που έπεσε θύμα απόπειρας ληστείας μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και μάλιστα στο γκαράζ του σπιτιού τους.
Το περιστατικό συνέβη στον περιφερειακό Λυκαβηττού και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Παλιγγενεσίας και Λιβίνη όπου στην οικεία του θύματος.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, το ζευγάρι κατέβηκε στο γκαράζ του σπιτιού τους και τη στιγμή που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητό τους, δύο άγνωστοί ένοπλοι δράστες τους επιτέθηκαν και αποπειράθηκαν να αποσπάσουν με την απειλή όπλων την τσάντα με τα χρήματα που μετέφερε το ζευγάρι.

Οι δράστες για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πυροβόλησαν δυο φορές σε βάρος του Καλλίτση, μία φορά στον θώρακα και μία στο πόδι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή πεζή, δίχως να πάρουν μαζί τους την τσάντα με τα χρήματα.

Η γυναίκα του θύματος σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Γεννηματά, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: news247.gr