Σπάνια φωτογραφία του Πάμπλο Εσκομπάρ στον Λευκό Οίκο

Σπάνια φωτογραφία του Πάμπλο Εσκομπάρ στον Λευκό Οίκο
Photo:

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τη σύζυγό Escobar, η Μαρία Βικτώρια, εμφανίστηκε σε ντοκιμαντέρ του HBO το 2010 με τίτλο «Αμαρτίες του πατέρα μου».

Πάμπλο Εμίλιο Γαβρίλια Εσκομπάρ: ο αρχηγός του καρτέλ του Μεντεγίν, ο βαρώνος της κοκαϊνης, ο άνθρωπος που θέλησε να αποπληρώσει το δημόσιο χρέος της Κολομβίας και που το 1989 ήταν ο έβδομος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο από το εμπόριο κοκαϊνης, υπήρξε μια από τις πιο εκκεντρικές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της σύγχρονης Ιστορίας. Σε μια σπάνια φωτογραφία που είδε πρόσφατα το φώς της δημοσιότητας,  στέκεται μπροστά από τον Λευκό Οίκο με το γιο του. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1981, την εποχή όπου ξεκινούσε η αλματώδης ανοδική πορεία του Escobar, και δεν είχε ακόμα γίνει αντιληπτή η παράνομη δράση του στην Κολομβία και στις ΗΠΑ.

εσκομπάρ

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τη σύζυγό Escobar, η Μαρία Βικτώρια, εμφανίστηκε σε ντοκιμαντέρ του HBO το 2010 με τίτλο “Αμαρτίες του πατέρα μου”, το οποίο αφηγείται την ιστορία της ζωής του βασιλιά της κοκαϊνης μέσα από τα μάτια του μοναχογιού του, Juan Pablo Escobar, ο οποίος έχει αλλάξει από σε Sebastian Marroquin.

Σημειώνεται ότι στο απόγειο της δύναμής του, ο Escobar έβγαζε περίπου 420 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα, διακινώντας το 80% της παγκόσμιας παραγωγής κοκαΐνης  και εξάγοντας λαθραία 15 τόνους κοκαΐνης στις ΗΠΑ ανά ημέρα.

Δείτε επίσης: Δέκα ασύλληπτα πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Pablo Escobar