Spotify για όλη την οικογένεια

Spotify για όλη την οικογένεια
Photo:

Ένας premium λογαριασμός, αλλά με διαφορετικούς χρήστες, ξεχωριστές λίστες και συμφέρουσα τιμή.

Όλοι στην οικογένεια αγαπάτε τη μουσική, αλλά δεν έχετε τις ίδιες προτιμήσεις. Επιπλέον, δεν επιθυμούσατε μέχρι τώρα τη δημιουργία πολλών premium λογαριασμών. Τώρα όμως το Spotify προσφέρει όλες τις premium υπηρεσίες με έκπτωση που θα κάνει όλους να θέλουν να γίνουν μέλη.

Με το Spotify Family μπορείτε να μοιραστείτε έως και με τέσσερα μέλη της οικογένειάς σας έναν ενιαίο λογαριασμό χρέωσης, διατηρώντας παράλληλα το ιστορικό, τα προτεινόμενα κομμάτια και τις playlists εντελώς χωριστά. Έτσι, εσείς κρατάτε τα κλασικά 60s soul κομμάτια της playlist χωρίς να μπερδεύονται με τα σάουντρακ και τα νεανικά κομμάτια των παιδιών.

Όλοι οι χρήστες του λογαριασμού απολαμβάνουν την πλήρη εμπειρία του Spotify Premium. Ακούστε μουσική offline, οποιοδήποτε κομμάτι, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε συσκευή. Χωρίς περιορισμούς. Χωρίς διαφημίσεις.

Κάθε επιπλέον χρήστης αποκτά 50% έκπτωση στο Spotify Premium. Αυτό σημαίνει ότι μια οικογένεια των πέντε πληρώνει μόνο 20,99 € το μήνα, ενώ αντίστοιχα οι τιμές είναι: 10.49 € για 2 μέλη, 13.99 € για 3 μέλη και 17.49 € για 4 μέλη.

To Spotify είναι μια βραβευμένη υπηρεσία ψηφιακής μουσικής που σας δίνει on-demand πρόσβαση σε πάνω από 20 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια, σχεδόν οτιδήποτε έχει ηχογραφηθεί ποτέ. Είναι διαθέσιμο σε 58 χώρες με πάνω από 40 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και 10 εκατομμύρια συνδρομητές.