Στα 3 εκατ. ευρώ η ΑΜΚ της International Life

Στα 3 εκατ. ευρώ η ΑΜΚ της International Life

Την θωράκισή της αποφάσισε η ασφαλιστική εταιρεία μέσω της ενίσχυσης των εποπτικών της κεφαλαίων.

Με νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 3 εκατ. ευρώ η ασφαλιστική εταιρεία International Life ενδυνάμωσε περαιτέρω τα εποπτικά της κεφάλαια, με τη βελτίωση σε αυτά να ξεπερνά τα 35 εκατ. ευρώ τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εξέλιξη αυτή επιτρέπει στην International Life να προχωρήσει δυναμικά στην υλοποίηση της στρατηγικής της, στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση του ήδη υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει στην πελατειακή της βάση.

«Σε μια εποχή που οι επενδύσεις στη χώρα μας βρίσκονται σε αναμονή, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, στην International Life ενισχύουμε τα κεφάλαιά μας και προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα. Εκτιμούμε ότι η ασφαλιστική αγορά θα αποτελέσει βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας με σημαντική ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Οι επενδύσεις των μετόχων και της διοίκησης σε κεφάλαια και σε ανθρώπινο δυναμικό έχουν βελτιώσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας, Γιάννης Μπράβος.