Στα Χόντος Παλλάς μπαίνουν τα super market Μαρινόπουλος

Στα Χόντος Παλλάς μπαίνουν τα super market Μαρινόπουλος

Συμφωνία για στρατηγική σύμπραξη που δημιουργεί νέα δεδομένα στο λιανεμπόριο.

Ενα νέο μοντέλο σύμπραξης στο χώρο του λιανεμπορίου εγκαινιάζουν οι εταιρείες Μαρινόπουλος Α.Ε και Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα Α.Ε. Συγκεκριμένα, συμφωνία με πληροφορίες, η συνεργασία αφορά τη δημιουργία δύο νέων καταστημάτων της αλυσίδας σουπερμάρκετ σε ειδικούς χώρους εντός των πολυκαταστημάτων της Xόντος Παλλάς στην Ιπποκράτους και την Πατησίων.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που δημιουργούνται καταστήματα σουπερμάρκετ σε χώρο πολυκαταστημάτων και είναι πολύ πιθανό η συμφωνία αυτή να αποτελέσει την αρχή ευρύτερης και σε περισσότερα επίπεδα συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών.

Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα ενισχύσει την εμπορική κίνηση στα πολυκαταστήματα και πιθανόν να συμβάλει στη διαχείριση των ζημιών της  Χόντος Παλλάς  και των άλλων παρενεργειών της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει το λιανεμπόριο.

Η Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα διατηρεί τα προαναφερθέντα καταστήματα Hondos Center στην Ιπποκράτους και την Πατησίων, αλλά και εκείνο στη Νέα Ιωνία. (δεν έχει σχέση με τη Hondos Center Πολυκαταστήματα).

Μαρινόπουλος: Ανακαίνισε πλήρως δίκτυο 19 καταστημάτων στα Τίρανα