Star Alliance: Καμπάνια με ειδικά σουβέρ ποτών για τους επιβάτες της

Star Alliance: Καμπάνια με ειδικά σουβέρ ποτών για τους επιβάτες της

Στα ειδικά σχεδιασμένα σουβέρ οι επιβάτες θα μπορούν να μοιραστούν τις σκέψεις τους μέσω των κοινωνικών τους δικτύων.

Η Star Alliance καλεί όλους τους επιβάτες της να επισκεφτούν τα πέντε lounges της Συμμαχίας μέσα στον Μάρτιο για να φωτογραφήσουν και να μοιραστούν τις συμβουλές και τις προτάσεις τους για τα lounges με τους συνταξιδιώτες τους, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #irecommend.

Η Star Alliance έχει πέντε lounges ανά τον κόσμο: στο Μπουένος Άιρες – Ezeiza, στο Λος Άντζελες (Tom Bradley International Terminal), στη Ναγκόγια, στο Παρίσι– Charles de Gaulle Terminal 1 και στο Σάο Πάολο– Guarulhos.

Σε κάθε lounge θα προσφέρονται ειδικά σχεδιασμένα σουβέρ για τα ποτά, στα οποία οι επιβάτες μπορούν να γράψουν μία πρόταση, να τα φωτογραφήσουν και να τα μοιραστούν μέσω των κοινωνικών τους δικτύων. Οι καλύτερες φωτογραφίες και σχόλια θα αναρτώνται στο www.staralliance.com και στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Star Alliance.

Αυτή η καμπάνια αποτελεί ειδική πρόκληση για τους πιο τακτικούς ταξιδιώτες της Συμμαχίας. Ποιος θα είναι ο πρώτος που μπορεί να συλλέξει και τα πέντε σουβέρ και να αναρτήσει προτάσεις για κάθε ένα από τα πέντε lounges πριν τελειώσει η καμπάνια στις 31 Μαρτίου;

Τα πέντε lounges της Star Alliance έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να λειτουργούν ως «ένας προορισμός εντός του προορισμού σου» αντανακλώντας το τοπικό ύφος και το χαρακτήρα μέσα από το σχεδιασμό του χώρου έως και τις επιλογές του φαγητού και των ποτών. Από την αρχή του έτους κάθε ένα από το τα lounges προσφέρει μοναδικά αλκοολούχα και μη κοκτέιλ που έχουν δημιουργηθεί ειδικά, προκειμένου να προβάλουν τον τοπικό χαρακτήρα και να δημιουργήσουν ένα όμορφο σύνολο με τα ξεχωριστά σουβέρ σε κάθε lounge.

Όσοι αγαπούν τις γλυκές γεύσεις μπορούν να δοκιμάσουν το «Dulce Vida» (ένα Daiquiri με ρούμι και γλυκό Dulce de Leche), το «Hesperidina Orange» (πικρό ποτό με βάση το πορτοκάλι) ή ένα «Vanilla Smoothie» (γιαούρτι, ακτινίδιο και μπανάνα) τα οποία σερβίρονται στο lounge του Μπουένος Άιρες.

Αν πίνετε το ποτό σας με θέα τους λόφους του Χόλυγουντ, μπορείτε να απολαύσετε ένα «L.A. Passion» (φρούτο του πάθους, βότκα με εσπεριδοειδή και ένα μυστικό συστατικό) ή το «Sunshine State» (φρούτο του πάθους, εσπεριδοειδή, μέντα και μέλι) στη βεράντα του βραβευμένου από την SkyTrax lounge στο Λος Άντζελες.

Μπορείτε επίσης να θαυμάσετε τη θέα του ωκεανού από το lounge στην Ναγκόγια ενώ θα απολαμβάνετε ένα ιδιαίτερο τσάι «Matcha-Oolong», με ή χωρίς λικέρ Suntory Match.
Στο lounge του Παρισιού προσφέρεται το «Paris Sky» (πορτοκάλι, ρόδι και βότκα) και το Virgin Paris Sunset.

Τέλος, αν επιθυμείτε ένα τροπικό ποτό, δοκιμάστε τη «Ginger Caipirinha» (κασάσα, λάιμ, λεμόνι και τζίντζερ) ή το «Amazon Soul» (γκουαρανά, λάιμ και τζίντζερ), που ετοιμάζει ο προσωπικός σας μπάρμαν πριν από την αναχώρησή σας από το Σάο Πάολο.

Σε όλο το παγκόσμιο δίκτυό της, με περισσότερους από 1.330 προορισμούς, η Star Alliance προσφέρει επιλεκτική πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 lounges. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δίκτυο lounges που προσφέρεται από οποιαδήποτε συμμαχία ή lounge πρόγραμμα. Περιλαμβάνει τα lounges των αεροπορικών εταιρειών και εγκαταστάσεις τρίτων μερών (που παρέχονται για παράδειγμα από εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης ή φορείς εκμετάλλευσης αερολιμένων) καθώς και τα lounges της Star Alliance.

Τα lounges της Συμμαχίας βρίσκονται συνήθως σε αεροδρόμια όπου δραστηριοποιούνται πολλές από τις εταιρείες μέλη μας, οι οποίες συνεργάζονται προκειμένου να παρέχουν το καλύτερο δυνατό προϊόν σε ότι αφορά τα lounges, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο προκειμένου να αντανακλά τον τοπικό χαρακτήρα.

Η πρόσβαση στα lounges είναι ένα πλεονέκτημα που εκτιμάται ιδιαιτέρως από τους επιβάτες της Star Alliance. Πρόσβαση σε αυτά έχουν όσοι ταξιδεύουν σε First ή Business Class με αεροπορική εταιρεία μέλος της Star Alliance καθώς και οι κάτοχοι της Star Alliance Gold Card. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στην First Class ή έχουν την Star Alliance Gold Status μπορούν να καλέσουν και κάποιον επισκέπτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τους κανόνες πρόσβασης και τις τοποθεσίες στο http://www.staralliance.com/en/lounges.

Σχετικά με την Star Alliance:

Το δίκτυο της Star Alliance ιδρύθηκε το 1997 ως η πρώτη πραγματικά παγκόσμια συμμαχία αεροπορικών εταιρειών με στόχο να προσφέρει παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους διεθνείς ταξιδιώτες.

Η αποδοχή που της επιφύλαξε η αγορά εκφράστηκε με πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου «Air Transport World Market Leadership Award» και του βραβείου της Καλύτερης Συμμαχίας Αεροπορικών Εταιρειών τόσο από το Περιοδικό Business Traveller Magazine όσο και από την Skytrax. Μέλη της συμμαχίας είναι οι ακόλουθες αεροπορικές εταιρείες: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brazil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI και United.

Συνολικά, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει προς το παρόν περισσότερες από 18.500 πτήσεις ημερησίως, προς 1.330 αεροδρόμια σε 192 χώρες.