Start Tel Aviv 2017: Προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων έως τις 26 Ιουνίου

Start Tel Aviv 2017: Προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων έως τις 26 Ιουνίου

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι Έλληνες startuppers έχουν προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στον διαγωνισμό, έως την 26η Ιουνίου.

«Η προώθηση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της αστικής ανάπτυξης» είναι το αντικείμενο του διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Start Tel Aviv2017, που διοργανώνεται στις 5 Ιουλίου στην Αθήνα, για τρίτη συνεχή χρονιά.

Διοργανωτές είναι η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα και το Impact Hub Athens, ένας ελληνικός οργανισμός που «προωθεί και ενισχύει την καινοτόμο και κοινωνικά θετική επιχειρηματικότητα».

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι Έλληνες startuppers έχουν προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στον διαγωνισμό, έως την 26η Ιουνίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της πρεσβείας του Ισραήλ, «το βραβείο είναι μια εντατική, πενθήμερη εκπαιδευτική εμπειρία στην καρδιά του Τελ Αβίβ, κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού και καινοτόμου DLD Tel Aviv Innovation Festival, από 3 έως 7 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο νικητής από την Ελλάδα, μαζί με 30 νικητές από επιλεγμένες χώρες – όπου διεξάγεται ταυτόχρονα ο διαγωνισμός- θα έχει την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχει σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα και να γνωρίσει από κοντά το επιχειρηματικό οικοσύστημα στο Τελ Αβίβ».

Το Ισραήλ, υπογραμμίζει το ίδιο κείμενο, είναι μία από τις 5 πρώτες χώρες στον κόσμο στην κοινωνική επιχειρηματικότητα. Το Τελ Αβίβ είναι η επιχειρηματική πρωτεύουσα του Ισραήλ και ένας κορυφαίος κόμβος καινοτομίας, όπου τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ένα μοναδικό τοπικό τεχνολογικό οικοσύστημα. Στο Τελ Αβίβ αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούνται δεκάδες κορυφαίες πολυεθνικές και εκατοντάδες νεοσύστατες εταιρείες τεχνολογίας, συγκεντρώνοντας περιζήτητους σε παγκόσμιο επίπεδο επαγγελματίες. Η πόλη χαρακτηρίστηκε ως ο κορυφαίος τεχνολογικός κόμβος της Ευρώπης από την Wall Street Journal, ενώ αποτελεί την 2η καλύτερη πόλη για startup επιχειρήσεις στον κόσμο σύμφωνα με το Startup Genome.

Το Impact Hub Athens είναι «μια κοινότητα επαγγελματιών, κοινωνικών επιχειρηματιών, καλλιτεχνών και δημιουργικών μυαλών που εργάζονται, συνεργάζονται και καινοτομούν για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος βιώσιμων πρωτοβουλιών με στόχο την κοινωνική αλλαγή».
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, την αίτηση, τους όρους συμμετοχής, το βραβείο, και το DLD Tel Aviv Innovation Festival κάντε κλικ εδώ.