StartSmart Greece: Εξελίξτε έξυπνα την τεχνολογική σας ιδέα

StartSmart Greece: Εξελίξτε έξυπνα την τεχνολογική σας ιδέα

Το MIT Enterprise Forum Greece διοργανώνει το δεύτερο συνέδριό του το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015.

Να εμπνεύσει, να διασυνδέσει, να καταρτίσει και να ενημερώσει την ελληνική τεχνολογική επιχειρηματική κοινότητα, συμβάλλοντας ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξή της, στοχεύει το ετήσιο συνέδριο StartSmart Greece, που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το MIT Enterprise Forum Greece. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο American College of Greece, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015.

Το StartSmart Greece 2015 έρχεται να ρίξει φως στις δύσκολες παραμέτρους και να συμβάλει θετικά στην καλλιέργεια, τη βελτίωση και την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τεχνολογικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος. Οι παρουσιάσεις σημαντικών ομιλητών σχετικά με τις προοπτικές που δημιουργούνται, η ανάλυση αξιόλογων case studies, τα διαδραστικά εκπαιδευτικά εργαστήρια, καθώς και οι ανοιχτές συζητήσεις, θα αποτελέσουν γόνιμο έδαφος διερεύνησης των σύγχρονων προκλήσεων.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, οι νικητές του MITEF Greece Startup Competition θα παρουσιάσουν ζωντανά στο κοινό τα επιχειρηματικά σχέδιά τους, ενώ δέκα ανερχόμενες επιχειρήσεις, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, θα λάβουν μέρος στην έκθεση Startup Expo.