Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Πού είναι το αποτέλεσμα των καλών πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ;»

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Πού είναι το αποτέλεσμα των καλών πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ;»
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος (Κ), παρευρίσκεται στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, στην αίθουσα του Ελληνικού Κόσμου, Αθήνα, Κυριακή 14 Απριλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Αλέξανδρος Μπελτές Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Πού είναι η πρακτικότητα; Πού είναι το αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών που έκανε καλά ο ΣΥΡΙΖΑ;», διερωτήθηκε ο ευρωβουλευτής.

«Πού είναι η πρακτικότητα; Πού είναι το αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών που έκανε καλά ο ΣΥΡΙΖΑ; Πού είναι και πού έχουν αντίκρισμα στην καθημερινότητά μας, στη ζωή μας, και πού είναι στις ευρωεκλογές αυτό που μετατράπηκε στο “κάναμε καλή πολιτική”», διερωτήθηκε o ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Όπως είπε, «αυτά δε φαίνονται πουθενά, δεν έχουν κανένα αντίκρισμα και γι’ αυτό ο κόσμος έδειξε και υποστηρίζει μια άλλη πολιτική, την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν λέει πολλά, δεν δείχνει πολλά, αλλά έχει ένα πρόγραμμα σταθερό, κοστολογημένο, μετρημένο και θέλει να το κάνει πραγματικότητα την επόμενη ημέρα», κατέληξε.