«Στενό μαρκάρισμα» στον Σπύρο Δανέλλη για να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

«Στενό μαρκάρισμα» στον Σπύρο Δανέλλη για να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης μιλάει σε πολιτική εκδήλωση με θέμα που διοργανώνουν Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνης, Παιανίας και Κορωπίου, Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο εσωτερικό του Ποταμιού. Αιχμές Μαυρωτά ακόμη και για τη στάση στη Συμφωνία των Πρεσπών.

 

Έντονο παρασκήνιο και πυρετώδεις διαβουλεύσεις εξελίσσονται από την Κυριακή στο εσωτερικό του Ποταμιού, με αφορμή τη στάση του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη στην επερχόμενη ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Θεοδωράκης ασκεί ιδιαίτερες πιέσεις στον βουλευτή του να αλλάξει τη στάση του υπέρ της παραμονής της κυβέρνησης, τασσόμενος με την κομματική γραμμή που θέλει την καταψήφιση της κυβέρνησης Τσίπρα.

Η επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών είναι συνεχής, ενώ σε παρέμβασή του στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, άφησε να εννοηθεί ότι εάν ο κ. Δανέλλης υπερψηφίσει την κυβέρνηση τότε ίσως το κόμμα αλλάξει στάση στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Καλό θα είναι να μην το κάνει. Αν το κάνει προφανώς θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Μαυρωτάς. Παράλληλα τόνισε ότι ο Σπύρος Δανέλλης δεν έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις του για το τι θα πράξει.

Διαβάστε ακόμη: Σε ποιους βουλευτές βασίζεται ο Τσίπρας για να εξασφαλίσει 151 ψήφους εμπιστοσύνης