Στη Χαβάη ο Μπάρακ Ομπάμα για τις διακοπές των Χριστουγέννων

Στη Χαβάη ο Μπάρακ Ομπάμα για τις διακοπές των Χριστουγέννων

Με γκολφ χαλαρώνει ο Αμερικανός πρόεδρος. 

Ελπίζοντας σε μερικές ημέρες ξεκούρασης ύστερα από μία κουραστική χρονιά, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ξεκίνησε την πρώτη ημέρα των χριστουγεννιάτικων διακοπών της οικογενείας του στη Χαβάη παίζοντας γκολφ. Μάλιστα ο πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρείται δεινός παίκτης του συγκεκριμένου σπορ. Ο Αμερικανός πρόεδρος έπαιξε γκολφ σε ειδικά διαμορφωμένη έκταση που βρίσκεται σχετικά κοντά στη μισθωμένη κατοικία των Ομπάμα, στην ακριβή συνοικία Καϊλούα, όπου και θα παραμείνει η οικογένεια μέχρι τις 5 Ιανουαρίου. Χαμογελαστός εκείνος και φορώντας καπέλο του μπέιζμπολ, λευκό μπλουζάκι του γκολφ και γυαλιά ηλίου, ίσα που διακρινόταν μέσα από το αυτοκίνητο τύπου SUV στο οποίο επέβαινε .

Κατά μήκος της διαδρομής που κάλυψε η προεδρική αυτοκινητοπομπή μέχρι τα γήπεδα του γκολφ είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος περιμένοντας να δει τον πρόεδρο.

Οι συμπαίκτες του ήταν ο Μπόμπι Τίτκομπμ, φίλος του από παλιά, ο Μάρβιν Νίκολσον, ένας από τους επιτελάρχες του και ο Σαμ Κας, ένας από τους σεφ του Λευκού Οίκου και εκτελεστικός διευθυντής του προγράμματος υγιεινής διατροφής Lets Move!, που είναι πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας Μισέλ Ομπάμα.

Διαβάστε ακόμη: Η selfie του Ομπάμα και η «καταιγίδα» στα social media