Στη ΔΕΘ για πρώτη φορά η IWG PLC Ελλάδος

Στη ΔΕΘ για πρώτη φορά η IWG PLC Ελλάδος
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για πρώτη φορά συμμετέχει η IWG PLC Ελλάδος στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας το οποίο θα αποτελέσει φέτος και την πρώτη μεγάλη Έκθεση που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη το 2021 από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Στόχος της IWG με τη συμμετοχή της είναι να φέρει σε πρώτο πλάνο, το υβριδικό μοντέλο εργασίας, καθώς και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και στρατηγικές που ενδέχεται να είναι αποδοτικότερες σε σύγκριση με το τι συνέβαινε πριν την πανδημία. Στο περίπτερο της IWG – στο Pavilion Νο 10, Stand 7 – καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα βρίσκονται εκπρόσωποι της εταιρείας με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών της έκθεσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της lWG, κ. Χρήστος Μισαηλίδης δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρείας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο μας. Με την συμμετοχή μας, επιδιώκουμε να διευρύνουμε τον κύκλο των πιθανών συνεργατών μας ή franchisees στην Ελλάδα , ώστε μαζί να επιτύχουμε την ανάπτυξη του δικτύου επιχειρηματικών κέντρων της IWG σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας.’’

Μετά την έκθεση θα πραγματοποιηθεί Webinar στις 30 Σεπτεμβρίου με ομιλητή τον Steven Holloway, Franchise Development Director της IWG, κατά το οποίο οι ενδιαφερόμενοι franchisees, θα έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν και να ενημερωθούν για τους ευέλικτους χώρους εργασίας, τις απαράμιλλες αποδόσεις που προσφέρει αυτή η επενδυτική ευκαιρία και να μάθουν περισσότερα για το πώς μπορούν να γίνουν συνεργάτες της IWG.