Στη Νέα Υόρκη υπάρχει το πρώτο διαμέρισμα αποκλειστικά για influencers

Στη Νέα Υόρκη υπάρχει το πρώτο διαμέρισμα αποκλειστικά για influencers

Βρίσκεται στη γειτονιά SoHo του Μανχάταν, είναι 223 τετραγωνικά μέτρα και το ενοίκιό του ανέρχεται σε 15.000 δολάρια τον μήνα.

Οι influencers των κοινωνικών δικτύων επιδιώκουν να αποτυπώσουν το τέλειο στιγμιότυπο με τα προϊόντα που διαφημίζουν όπου και αν βρεθούν, οπότε μια εταιρεία μάρκετινγκ για να διασφαλίσει ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό, δημιούργησε ένα ρετιρέ στη Νέα Υόρκη που αξίζει πολλές δημοσιεύσεις στο Instagram.

Όταν το Village Marketing, ένα δημιουργικό γραφείο, όπου εργάζονται αποκλειστικά γυναίκες, συνειδητοποίησε ότι οι πελάτισσές του- influencers- προσπαθούσαν να βρουν το κατάλληλο, ελκυστικό σκηνικό για φωτογραφίες, σκέφτηκαν να δημιουργήσουν αυτό το σκηνικό. Αντί να διακινδυνεύουν το να τραβήξουν οι πελάτισσές του μια φωτογραφία με κακό φωτισμό, το Village Marketing νοίκιασε και διακόσμησε ένα διαμέρισμα αποκλειστικά για influencers, όπου θα μπορούσαν να ποζάρουν και να προωθούν τα προϊόντα που διαφημίζουν.

Όπως δήλωσε η Βίκι Σίγκαρ, ιδρύτρια του Village Marketing στην εφημερίδα New York Times, ο χώρος είναι σαν «χρυσάφι» για τους influencers. «Έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε ένα μέρος που μοιάζει με σπίτι για τη φωτογράφιση lifestyle στιγμών», είπε.

Το αξιοζήλευτο διαμέρισμα, που βρίσκεται στη γειτονιά SoHo του Μανχάταν, είναι 223 τετραγωνικά μέτρα και το ενοίκιό του ανέρχεται σε 15.000 δολάρια τον μήνα. Είναι βαμμένο στην δημοφιλή απόχρωση millennial pink και διαθέτει έπιπλα από τη διαδικτυακή εταιρεία επίπλων Wayfair, η οποία σχεδίασε τον χώρο. Τα πάντα μέσα στο διαμέρισμα μας θυμίζουν φωτογραφίες που βλέπουμε συχνά στο Instagram, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent».

Το διαμέρισμα που έχει το hashtag #VillageStudio είναι ήδη κλεισμένο για όλο τον Οκτώβριο από influencers που αδημονούν να ποζάρουν στον ροζ καναπέ ή στο μεγάλο μαρμάρινο μπάνιο του, που είναι κατάλληλο για την προώθηση προϊόντων ομορφιάς.

Όσο για το πιο δημοφιλές δωμάτιο στο διαμέρισμα, είναι μέχρι στιγμής το υπνοδωμάτιο- χάρη στην εντυπωσιακή ταπετσαρία του και το μαλακό, καλαίσθητο κρεβάτι με τα πολλά, πολλά μαξιλάρια.

Ιδανική για πόζες είναι και η ταράτσα με απίστευτη θέα και κατάλληλα έπιπλα εξωτερικού χώρου για χαλάρωση κάτω από τον ήλιο.

 

Φωτογραφίες: Village Marketing

Δείτε ακόμη: «Insta Novels»: Διαβάζουμε «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» στο Instagram