Στη Νυρεμβέργη το διεθνές «ραντεβού» καινοτομίας

Στη Νυρεμβέργη το διεθνές «ραντεβού» καινοτομίας
Εκαντοντάδες εφευρέσεις και δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες θα περάσουν από την έκθεση iENA.

Η Διεθνής Έκθεση για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα, iENA, θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Νυρεμβέργη Γερμανίας, από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, συγκεντρώνοντας καινοτόμες προτάσεις από όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, οι εφευρέσεις, που θα φιλοξενηθούν στην iENA, θα ξεπεράσουν τις 800, προερχόμενες από 30 εθνικές αγορές, ενώ την έκθεση υπολογίζεται ότι θα επισκεφθούν 12.000 επαγγελματίες από 40 χώρες. Οι συμμετέχουσες εταιρίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις εφευρέσεις τους, όπως και τα προϊόντα τους σε πιθανούς πελάτες και επενδυτές, αναζητώντας ευκαιρίες ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης πρόκειται να απονεμηθούν διακρίσεις για τις καλύτερες εφευρέσεις, ενώ τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι η Κροατία.

Τέλος, αναφέρεται ότι για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή στην iENA 2019, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.