Στη Σαντορίνη τo δεύτερο ξενοδοχείο της Intercontinental

Στη Σαντορίνη τo δεύτερο ξενοδοχείο της Intercontinental

Η νέα μονάδα, συνολικής επένδυσης 30 εκατ. ευρώ, θα διαθέτει 120 δωμάτια και 40 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες. 

Το Intercontinental, έπειτα από 30 χρόνια παρουσίας στη ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας, επεκτείνεται τώρα και στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του Intercontinental Αθηνών, Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «Καθημερινή», στόχος είναι οι εργασίες για τη νέα μονάδα να ξεκινήσουν φέτος , ώστε το νέο ξενοδοχείο να είναι έτοιμο προς λειτουργία σε δύο με τρία χρόνια.

Η μονάδα θα διαθέτει 120 δωμάτια, θα έχει 40 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, σπα, συνεδριακό κέντρο και δύο εστιατόρια, εκ των οποίων το ένα θα επιδιωχθεί να λειτουργήσει από διεθνή αλυσίδα εστίασης. Το νέο ξενοδοχείο θα πάρει τη θέση της παλιάς μονάδας Image, που παραμένει κλειστή και είχε εξαγοραστεί πριν από λίγα χρόνια από την Αθήναιον Α.Ε., η οποία και θα «τρέξει» την επένδυση, ύψους 30 εκατ. ευρώ.

Η Αθήναιον Α.Ε. έλαβε την απόφαση για το νέο ξενοδοχείο, εκτιμώντας ότι θα υπάρξει αύξηση της τουριστικής ζήτησης στην Ελλάδα , ενώ πρόσθετο ρόλο έπαιξε η αυξητική τάση του τουρισμού στη Σαντορίνη η οποία διατηρήθηκε ακόμη και την περίοδο της κρίσης.

Διαβάστε σχετικά: Ακόμη περισσότερους τουρίστες «βλέπει» η Alpha Bank για το 2014