Στην αγορά του Bitcoin «μπαίνει» το Soros Fund Management

Στην αγορά του Bitcoin «μπαίνει» το Soros Fund Management
epa04606546 US Investor George Soros arrives at the 51st Security Conference at the Hotel Bayerischer Hof in Munich, Germany, 06 February 2015. During the Security Conference, several dozen Heads of State or Government, Foreign and Interior Ministers meet. EPA/ANDREAS GEBERT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην αγορά του Bitcoin εισέρχεται το Soros Fund Management του θρυλικού επενδυτή και δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος. Όπως έγινε γνωστό, η Dawn Fitzpatrick, διευθύντρια επενδύσεων του fund ενέκρινε placement στο δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα και πιθανώς σε άλλα ψηφιακά assets.

Επίσης, η Fitzpatrick φέρεται να βρίσκεται επίσης σε επαφές για την απόκτηση κορυφαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ψηφιακό χώρο και ειδικά στο blockchain.

Σύμφωνα με το Cointelegraph, το Soros Fund Management ήταν μια από τις πολλές επενδυτικές εταιρείες πίσω από χρηματοδότηση 200 εκατομμυρίων δολαρίων του New York Digital Investment Group, γνωστού ως NYDIG.

Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πώς δεν είναι εξακριβωμένο με ποιον τρόπο ο Soros θα τοποθετηθεί στο Bitcoin, από τη στιγμή που είναι ιδιαίτερα γνωστός και για τα σορταρίσματά του…