Στην Αθήνα ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ

Στην Αθήνα ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ
epa05375959 German Vice Chancellor Siegmar Gabriel speaks durin the opening ceremony of the Kiel Week in Kiel, Germany, 18 June 2016. The annual 'Kieler Woche' (Kiel Week) maritime event will run from 18 to 26 June 2016 with a variety of sailing regattas and maritime entertainment programs. EPA/MAKUS SCHOLZ

Ο υπουργός οικονομίας και αντικαγκελάριος, Γκάμπριελ, μαζί με 40 Γερμανούς επιχειρηματίες, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Την Αθήνα επισκέπτεται ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος θα συναντήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο πρωθυπουργός θα υποδεχθεί τον αντικαγκελάριο στη 13:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ  στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Στις 18:30 ο Ζίγμαρ Γκάμπριελ θα συνομιλήσει με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη ενώ την Παρασκευή 1η Ιουλίου θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Εκπρόσωποι γερμανικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ήδη στην Ελλάδα θα συνοδεύουν τον Γερμανό αντικαγκελάριο. Κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας της Γερμανίας αναφέρουν πως  πρόκειται για 40 επιχειρηματίες και ότι στόχος του Γκάμπριελ είναι να προσφέρει στήριξη στις επιχειρήσεις αυτές και να ενισχύσει τη δραστηριοποίησή τους στη χώρα μας.