Στην Αθήνα στις 5/11 το LAUNCHub

Στην Αθήνα στις 5/11 το LAUNCHub

Οι ελληνικές τεχνολογικές startup καλούνται να παρουσιάσουν τα σχέδια τους και να διεκδικήσουν χρηματοδότηση 200.000 ευρώ.

Στην Αθήνα θα βρεθεί στις 5 Νοεμβρίου, προκειμένου να συναντηθεί με ελληνικές startup από τον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών, το LAUNCHub, επενδυτικό ταμείο «σποράς» με έδρα τη Βουλγαρία.

Οι ελληνικές startup από τον τομέα ψηφιακών τεχνολογιών προσκαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην ημέρα συναντήσεων με το LAUNCHub στην Αθήνα, συμπληρώνοντας μέχρι της 3ης Νοεμβρίου τα στοιχεία τους στην διεύθυνση: http://www.f6s.com/launchubacceleratormarch2014 και στη συνέχεια αποστέλλοντας ένα e-mail στη διεύθυνση stephane@launchub.com, ενημερώνοντας για την ολοκλήρωση της υποβολής των στοιχείων τους και αναφέροντας το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην ημέρα συναντήσεων.

Το LAUNCHub προσφέρει χρηματοδότηση «σποράς» έως και 200.000 ευρώ σε εταιρείες με σχηματισμένες ομάδες που αναπτύσσουν καινοτόμες τεχνολογίες και εφαρμογές σε ψηφιακούς τομείς και που έχουν ήδη κτίσει ένα επίπεδο προσέλκυσης χρηστών.

Διαβάστε ακόμη: Τα μυστικά της χρηματοδότησης από angel investors