Στην έκθεση GULFOOD 2019 στο Ντουμπάι «ταξίδεψαν» το φυσικό μεταλλικό νερό και τα αναψυκτικά Βίκος

Η εταιρεία παρουσίασε στο διεθνές κοινό το χαρτοφυλάκιό της.

 

Δυναμικό «παρών» στην 24η Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2019 έδωσαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος. Η μεγάλη διεθνής έκθεση έλαβε χώρα από τις 17 μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου στον Εκθεσιακό χώρο World Trade Center στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε δελτίο Τύπου για την συμμετοχή της στην έκθεση, η διευρυμένη γκάμα των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών Βίκος, που είναι τα μοναδικά στην Ευρώπη με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό, ξεχώρισαν σε παγκόσμιο επίπεδο για την ποιότητα και την καινοτομία τους.

Καταλήγοντας, η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΒΙΚΟΣ Α.Ε. αναφέρει ότι συμμετείχε στο κορυφαίο εμπορικό και επιχειρηματικό γεγονός για παρουσιάζοντας το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της αλλά και τη φιλοσοφία της γύρω από την ποιοτική προσέγγιση. Με έμφαση στην κορυφαία σύσταση αλλά και την αξεπέραστη εμφάνιση των προϊόντων της, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. κυριαρχεί για ακόμα μια φορά ανάμεσα στις διεθνείς επιχειρήσεις εμφιάλωσης και πρωταγωνιστεί στο διεθνές επιχειρηματικό προσκήνιο.