Στην Ελλάδα ο “Batman” – Ποιο νησί επέλεξε o Christian Bale για τις διακοπές του

Στην Ελλάδα ο “Batman”  – Ποιο νησί επέλεξε o Christian Bale για τις διακοπές του
epa07833127 Welsh actor and cast member Christian Bale attends the press conference for the movie 'Ford v Ferrari' during the 44th annual Toronto International Film Festival (TIFF) in Toronto, Canada, 10 September 2019. The festival runs 05 to 15 September. EPA/WARREN TODA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο αστέρας του Χόλιγουντ εθεάθη σε ελληνικό νησί με την οικογένειά του.

Ο χολιγουντιανός αστέρας, Κρίστιαν Μπέιλ (Christian Bale), διάλεξε τη Μύκονο για να περάσει μέρος των διακοπών του. Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε ν’ απολαμβάνει τη βόλτα του στα Ματογιάννια μαζί με τη σύζυγό του Σίμπι Μπλάζικ και τα δύο τους παιδιά, την 18χρονη Έμελιν και τον 9χρονο Τζόσεφ.

Την Κυριακή το μεσημέρι (18/6) αναχώρησαν με φουσκωτό από το ξενοδοχειακό συγκρότημα που έμεναν και πήγαν στον Άγιο Ιωάννη. Το ταχύπλοο που τους μετέφερε «έδεσε» μπροστά σε γνωστό εστιατόριο του νησιού και ο κινηματογραφικός «Batman» μαζί με την οικογένειά του, απόλαυσαν θαλασσινά, σαλάτες και φρέσκα ψάρια.

Μάλιστα, η Σίμπι Μπλάζικ ενθουσιάστηκε με τη μουσική του DJ του μαγαζιού, με τον ίδιο να της κάνει δώρο την playlist που έπαιζε.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το «American Psycho», τον Batman αλλά και στο «The Fighter». Για τον ρόλο του Dicky Eklund κέρδισε Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, Χρυσή Σφαίρα και το Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών Β’ Ανδρικού Ρόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: