Στην Ελλάδα το 28ο ΙΤ Business Challenge της P&G

Στην Ελλάδα το 28ο ΙΤ Business Challenge της P&G
Photo:

Το 28ο ΙΤ Business Challenge διοργάνωσε στην Ελλάδα η P&G αναγνωρίζοντας τη σημασία της πληροφορικής κι έχοντας επίκεντρο την εκπαίδευση της νέας γενιάς.

Το 28ο ΙΤ Business Challenge (ITBC) διοργάνωσε στην Ελλάδα η P&G αναγνωρίζοντας τη σημασία της πληροφορικής και έχοντας στο επίκεντρο την εκπαίδευση της νέας γενιάς.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, νέοι από πανεπιστήμια της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, της Τουρκίας και της Αιγύπτου, φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα και βίωσαν μια μοναδική εμπειρία αντιμετωπίζοντας προκλήσεις σε IT case studies, με την καθοδήγηση και την εκπαιδευτική επιμέλεια 11 στελεχών της P&G Ευρώπης, με ειδικότητα στον τομέα της τεχνολογίας.

Από τους 1.400 φοιτητές που έκαναν αίτηση, οι 24 κορυφαίοι φοιτητές, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έφτασαν στο τελικό στάδιο: ένα πενθήμερο σεμινάριο με τα εξιδεικευμένα στελέχη της P&G στον τομέα της πληροφορικής. Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης εκπαίδευσης τα στελέχη της P&G βρίσκονταν συνεχώς δίπλα στους φοιτητές, σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που στόχο είχε να ανοίξει νέους ορίζοντες για τους συμμετέχοντες, συμβάλλοντας στην προσωπική τους εξέλιξη αλλά και να τους μυήσει στις πρακτικές εφαρμογές που έχει η πληροφορική στις μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις συμβάλλοντας με επίκεντρο τον άνθρωπο, στην εξυπηρέτηση του εργαζομένου, του προμηθευτή, του πελάτη και του καταναλωτή.

Η Μαρία Βαρελά, Διευθύντρια Συστημάτων Πληροφορικής P&G Ελλάδος, επεσήμανε: «Μέσα από πρωτοβουλίες όπως το ITBC, όλοι εμείς στην P&G έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε δίπλα στους νέους, ηγέτες της γενιάς τους στον τομέα του ΙΤ, να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις σε πραγματικές προκλήσεις του κλάδου μας, αλλά ταυτόχρονα να μάθουμε κι εμείς τις ανησυχίες και τις προσδοκίες της γενιάς των millennials που ήδη ξεχωρίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο».