Στην ιταλική αγορά η Imperial Tobacco Hellas

Στην ιταλική αγορά η Imperial Tobacco Hellas

Ένα ισχυρό μήνυμα σε συνθήκες ισχυρής κρίσης. 

Διευρύνονται οι δραστηριότητες της Imperial Tobacco Hellas, η οποία αναλαμβάνει επιχειρησιακή ευθύνη και για την αγορά της Ιταλίας. Πλέον, η περιφέρεια της Νοτιοανατολική Ευρώπης για την Imperial αριθμεί πλέον έξι χώρες, οι οποίες είναι: η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Μάλτα και η Ιταλία.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία σημειώνει: «Η ιταλική αγορά καπνικών προϊόντων είναι πολύ σημαντική, λόγω του μεγέθους της αλλά και του στρατηγικού της ρόλου. Με την προσθήκη αυτή, η περιφέρεια της Imperial ΝΑ Ευρώπης σχεδόν διπλασιάζεται σε πωλήσεις και κέρδη».

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Imperial για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, σημείωσε: «Η ενίσχυση των αρμοδιοτήτων μας αποτελεί κορυφαία αναγνώριση και έκφραση εμπιστοσύνης του Group της Imperial στην ελληνική διοικητική ομάδα μας. Συγχρόνως εκπέμπει ένα ισχυρό μήνυμα ότι σε συνθήκες βαθιάς κρίσης οι Έλληνες managers μπορούν να ηγηθούν με επιτυχία και να προσθέσουν αξία σε μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις, χάρη στην εμπειρία και τις ικανότητες τους, χωρίς να φύγουν από την χώρα μας μια εποχή που αυτή τους έχει μεγάλη ανάγκη».