Στην κορυφή των Sports Marketing Awards η Stoiximan με 6 σημαντικές διακρίσεις

Στην κορυφή των Sports Marketing Awards η Stoiximan με 6 σημαντικές διακρίσεις
Με 1 Platinum, 3 Gold και 2 Silver στόλισε τον πάγκο των διακρίσεων της η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα.

Σε μια λαμπερή τελετή που διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά πραγματοποιήθηκαν τα φετινά Sports Marketing Awards την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού Gazarte. Η τελετή απονομής έλαβε χώρα παρουσία σημαντικών εκπροσώπων του αθλητισμού στη χώρα, κορυφαίων αθλητών, στελεχών των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων, δημοσιογράφων και στελεχών του αθλητικού Marketing.

Σε μια εκδήλωση που στόχο είχε να συγκεντρώσει, να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις βέλτιστες πρακτικές αλλά και τις καινοτόμες ιδέες που υλοποιήθηκαν για χάρη του ελληνικού αθλητικού οικοσυστήματος,  η Stoiximan, η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη, αναδείχθηκε ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς, αποσπώντας 6 συνολικά βραβεία για τις επιτυχημένες ενέργειες αθλητικού marketing που υλοποίησε το διάστημα του τελευταίου έτους.

Πιο συγκεκριμένα, η Stoiximan έλαβε 2 Gold στην ενότητα «Best Sports Marketing for Brands» για το video «ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Έτσι χτυπάει η καρδιά του πρωταθλητή» αλλά και για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Μικροί Ήρωες by Stoiximan», ενώ στην ενότητα «Best Sports Sponsorships» απέσπασε 1 Gold στην κατηγορία Χορηγία Αθλητή για τη συνεργασία της με τον Μίδα των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια , 1 Silver στην ίδια κατηγορία για την υποστήριξη της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής «Stoiximan Tokyo Team» και τέλος 1 Silver στην κατηγορία Χορηγία Αθλητικού Συλλόγου για την μεγάλη χορηγία της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μεγάλη στιγμή για τη Stoiximan υπήρξε η απονομή Platinum βραβείου στην ενότητα «Best Sports Marketing for Brands» για την υποψηφιότητα «Μικροί Ήρωες by Stoiximan», η οποία συγκέντρωσε τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας ανάμεσα στο σύνολο των υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες της συγκεκριμένης ενότητας.

Στη διάκριση αυτή αναφέρθηκε η κα Αγγελική Παπαδοπούλου, Corporate Affairs Director της Stoiximan, η οποία σημείωσε χαρακτηριστικά «Η διάκριση του προγράμματος ‘Μικροί Ήρωες by Stoiximan’ έχει μεγάλη σημασία τόσο για εμάς, όσο και για τα περισσότερα από 26.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα που έχουν μέχρι σήμερα την ευκαιρία να ζήσουν τις εκπαιδευτικές εμπειρίες που προσφέρει, αλλά και να γνωρίσουν τους μεγάλους αθλητές μας. Από τους χιλιάδες μαθητές των αστικών κέντρων μέχρι την Σίκινο, το Αγαθονήσι και τα άλλα οκτώ ακριτικά νησιά που έχουμε υιοθετήσει στο πλαίσιο του προγράμματος «οι Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα», οι «Μικροί Ήρωες» μεγαλώνουν διαρκώς με τη συνεργασία σημαντικών οργανισμών, όπως η HopeGenesis, η Σύμπλευσις, το The Tipping Point. Και το γεγονός ότι μια επικοινωνία για δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συγκέντρωσε το μεγαλύτερο μέσο όρο βαθμολογίας στην κατηγορία της, σημαίνει πολλά για όλους τους ανθρώπους της επικοινωνίας. Είναι μια νίκη όλων.»

Σε δήλωσή του ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Chief Marketing Officer της Stoiximan, επεσήμανε «Στη Stoiximan στηρίζουμε τον αθλητισμό με κάθε τρόπο: από τις μεγάλες ομάδες μέχρι τους μεμονωμένους αθλητές, από τα πιο αγαπημένα σπορ στα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, από τις ιαχές των γηπέδων μέχρι τις μεγάλες διακρίσεις των Ολυμπιακών Αγώνων. O αθλητισμός είναι κομμάτι της Stoiximan από το ξεκίνημά μας είμαστε ευτυχείς και ευγνώμονες για όλες τις συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει στη μεγάλη αυτή οικογένεια του ελληνικού αθλητισμού. Από τον Λευτέρη, που πλέον για εμάς είναι ένας από τους μακροβιότερους φίλους της Stoiximan με συνεργασία από το 2014, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου η ιστορία μας ξεκινά από το 2017 και σηματοδοτήθηκε από την κατάκτηση του νταμπλ, μέχρι και την πολυπληθή ελληνική αποστολή Stoiximan Tokyo Team, με 17 αθλητές και αθλήτριες και 2 εθνικές ομάδες. Για μας αυτή η σχέση είναι πολύ πέρα από το marketing: είναι μια σταθερή, καθημερινή, ανθρώπινη στήριξη των αθλητών και των ομάδων, αυτών που αγωνίζονται για να πετύχουν κάθε μέρα το ακατόρθωτο, αυτών που μας χαρίζουν μεγάλες στιγμές διασκέδασης, περηφάνιας ή και τα δύο. Αυτών που εμπνέουν, αυτών που ενώνουν. Αν οι άνθρωποι του αθλητικού marketing έχουμε μια ευθύνη, αυτή είναι να προωθήσουμε το fair play, τις αξίες αυτές που κάνουν κάθε παιχνίδι καλύτερο.»