Στην τελική ευθεία τρία νέα σημαντικά έργα στη Στερεά Ελλάδα

Στην τελική ευθεία τρία νέα σημαντικά έργα στη Στερεά Ελλάδα
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλάει στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ», στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, στην Αθήνα, την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πρόκειται για παρεμβάσεις που αφορούν τον αθλητισμό, την καθαριότητα και τον τομέα των αντιπλημμυρικών έργων, συνολικού ύψους 842.210 ευρώ.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν ακόμα τρία έργα που θα συμβάλουν στη βελτίωση της ζωής χιλιάδων ανθρώπων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

«Μέρα με τη μέρα στη Στερεά Ελλάδα γίνονται παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων. Ο προγραμματισμός προχωρά όπως τον σχεδιάσαμε, έτσι ώστε στο τέλος αυτής της πορείας να έχουμε ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων που μας εμπιστεύθηκαν. Η δουλειά συνεχίζεται» τόνισε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που αφορούν τον αθλητισμό, την καθαριότητα και τον τομέα των αντιπλημμυρικών έργων, συνολικού ύψους 842.210 ευρώ και είναι οι εξής:

– Προγραμματική σύμβαση για την ολοκλήρωση της κατασκευής συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου, με προϋπολογισμό 411.491,19 ευρώ. Η υλοποίηση του έργου φιλοδοξεί να δώσει στην περιοχή σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές υποδομές, που θα ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

– Προγραμματική σύμβαση για παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών μεταφοράς απορριμμάτων από τον Περιφερειακό ΦΟΔΣΑ στον Δήμο Καρύστου, προϋπολογισμού 139.500 ευρώ, με σκοπό της προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.

– Εργασίες καθαρισμού της «Γερμανικής» Τάφρου στη Λαμία, σε συνολικό μήκος 4 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού 291.219,51 ευρώ.