Η MLS εξαπλώνεται στην αγορά της Βουλγαρίας

Η MLS εξαπλώνεται στην αγορά της Βουλγαρίας
Η MLS ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της νέας Πλατφόρμας Τεχνητής Νοημοσύνης και Αναγνώρισης Φωνής MAIC στη βουλγαρική γλώσσα και την κυκλοφορία της στη βουλγαρική αγορά.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνεργασία με την εταιρεία Innovo BG Ltd (διανομέας της MLS στη Βουλγαρία), η MAIC τοποθετήθηκε στην αλυσίδα Technopolis BG EAD (τη μεγαλύτερη στη Βουλγαρία), ενώ γίνονται επαφές και με τους τοπικούς παρόχους Telenor Bulgaria και Α1 Bulgaria.

Σημειώνεται ότι στα άμεσα σχέδια της MLS, προσβλέποντας στην αγορά του Black Friday και των Χριστουγέννων, είναι η κυκλοφορία μίας ακόμη συσκευής Smart Speaker (αυτή τη φορά χωρίς οθόνη) που θα είναι πολύ οικονομική. Επίσης, το τμήμα R&D της εταιρείας ολοκληρώνει σύντομα την προσαρμογή της νέας πλατφόρμας η οποία εξελίσσεται σε ένα ενοποιημένο ψηφιακό οικοσύστημα ώστε να λειτουργεί σε οποιαδήποτε Android συσκευή (Smartphones, Tablets, Smartwatches, Wearables, Android Things, Android TV, ακόμα και σε αυτοκίνητα με Android λειτουργικό).

Σκοπός της εταιρείας είναι η πλατφόρμα MAIC να αποτελέσει το κεντρικό σημείο διαχείρισης της καθημερινότητάς μας αλλά και να εισάγει τους χρήστες στην νέα εποχή των virtual Assistants όπου όλα γίνονται με τη φωνή.