Στήριξη Μητσοτάκη σε Γιαννακόπουλο για το γήπεδο στον Βοτανικό

Στήριξη Μητσοτάκη σε Γιαννακόπουλο για το γήπεδο στον Βοτανικό
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το μετάλλιο του πρωταθλητή κρεμασμένο στο λαιμό του, μετά τη λήξη του 3ου αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ για τους τελικούς των πλέϊ οφ της Basket League στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019. Τελικό σκορ Παναθηναϊκός - Προμηθέας 111-77. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τους δυο άνδρες να τα λένε για 45λεπτα για το γήπεδο στον Βοτανικό.

Ολοκληρώθηκε μετά από 45 λεπτά η συνάντηση που είχε την Τετάρτη το μεσημέρι ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, με θέμα συζήτησης το γήπεδο των πράσινων στο Βοτανικό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ όσα άκουσε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σε αυτή τη συνάντηση και διαπίστωσε τη δεδομένη βούληση της Νέας Δημοκρατίας για κατασκευή γηπέδου για το τριφύλλι.

Κάτι το οποίο είχε συμβεί και στη συνάντηση που είχε με τον νέο δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, καθώς ο Δήμος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο λόγο στο έργο αυτό.

Έπρεπε όμως να συζητηθούν και κάποιες λεπτομέρειες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, που δεν αποκλείεται μετά τις 7 Ιούλη να είναι η επόμενη κυβέρνηση ώστε να συζητηθούν κάποιες λεπτομέρειες. Άλλωστε πριν μερικές μέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε μιλήσει για το ίδιο θέμα και με το νυν πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Και από πλευράς Νέας Δημοκρατίας μάλιστα η ενημέρωση αναφορικά με τη συνάντηση έλεγε πως ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τη στήριξη του για το γήπεδο του Παναθηναϊκό καθώς ανέφερε: “Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΝΔ με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο κ. Γιαννακόπουλος του έθεσε το ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, θέμα για το οποίο ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τη στήριξή του”.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: “ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ”

Μετά τη συνάντηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις εξέφρασε την αισιοδοξία του αλλά εμφανίστηκε συγκρατημένος λέγοντας:

“Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί στη συνάντηση με τον κ. Μπακογιάννη ο δήμος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο λόγο στο έργο αυτό. Όπως είχα πει και τότε ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση, υπάρχει μεγάλη διάθεση το έργο να προχωρήσει. Έμεναν κάποια πράγματα που έπρεπε να συζητηθούν και με τον κ. Μητσοτάκη ως εν δυνάμει επόμενη κυβέρνηση. Άκουσα αυτά τα οποία ήθελα να ακούσω από τον κ. Μητσοτάκη και φαίνεται ότι και από εκεί υπάρχει μεγάλη διάθεση να προχωρήσει το έργο. Είναι καλό για την Αθήνα, είναι καλό για την χώρα, είναι καλό για την ανεργία. Είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω πως αυτά που ακούσαμε να γίνουν και πράξη μετά τις εκλογές”.

Σε ερώτηση για το αν είναι αισιόδοξος για το γήπεδο απάντησε:

“Εγώ οφείλω όπως έχω πει πολλές φορές, να προσπαθώ να δημιουργηθεί μια Παναθηναϊκή πολιτεία, μία κοινή στέγη. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι αυτάρκης, αυτόφωτος και αυτοχρηματοδοτούμενος και αυτοδύναμος. Θέλω να πιστεύω ότι θα προχωρήσει. Επειδή όμως έχουμε καεί με το “Athens Alive” και σε άλλες περιπτώσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν, είμαι αισιόδοξος αλλά υπερβολικά συγκρατημένος”.

Πηγή: SPORT24