Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για εξετάσεις ο Πάνος Ρούτσι
- 03/10/2025, 10:47
- SHARE

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μεταφέρθηκε το πρωί ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας θύματος του δυστυχήματος στα Τέμπη, ο οποίος συνεχίζει για 19η ημέρα την απεργία πείνας με αίτημα την εκταφή της σορού του γιου του.
Ο Ρούτσι έφτασε στο νοσοκομείο στις 8:20, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, χωρίς ιατρική συνοδεία. Μεταφέρθηκε απευθείας στα εξωτερικά ιατρεία, όπου υποβλήθηκε σε αιμοληψία, με τα αποτελέσματα να αναμένονται.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη, καθώς δεν τρέφεται καθόλου, λαμβάνοντας μόνο νερό και χαμομήλι. Οι ειδικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να του συστήσουν παρακολούθηση εντός του νοσοκομείου, προκειμένου να αποφευχθούν επιπλοκές.
Ωστόσο, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ρούτσι έχει ξεκαθαρίσει ότι σκοπεύει να συνεχίσει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα, παρά τις εκκλήσεις των γιατρών να παραμείνει υπό νοσηλεία.