Στο Καστελόριζο η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με εθελοντές για τον κορωνοϊό

Στο Καστελόριζο η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με εθελοντές για τον κορωνοϊό
(ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) Η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, συνομιλεί με την σύζυγό του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ (Donald Trump), Μελάνια, σε συνάντηση που είχαν στον Λευκό Οίκο, στην Ουάσινγκτον, στο περιθώριο της συνάντησης διευρυμένων αντιπροσωπειών όπου συμμετείχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο ακριτικό νησί της Ελλάδας βρέθηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η κα Μητσοτάκη βρίσκεται στο Καστελόριζο, όπου συνοδεύεται από τους εθελοντές της Axion Hellas.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού βρέθηκε στην ακριτική περιοχή της Ελλάδας μαζί με τους εθελοντές της Axion Hellas που δίνουν την μάχη κατά του κορωνοϊού.

Η κα Μητσοτάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την επίσκεψή της στο ακριτικό νησί, αλλά και την σημαντική, όπως την χαρακτήρισε, δουλειά που πραγματοποιεί η Axion Hellas στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για όλους, ο εθελοντισμός κατέχει τη σπουδαιότερη αξία στην κοινωνία. Η @axionhellas, για ακόμη μια φορά, προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη. Σήμερα στο Καστελόριζο μαζί με τους εθελοντές γιατρούς και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν διαγνωστικά tests για τον Covid19», έγραψε σε ανάρτησή της στα social media.