Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας
Ασθενοφόρο φθάνει στην ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι, στο Περιστέρι, για να συνεχίσουν τη θεραπεία τους στο Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020. Για ενδεχόμενη κακουργηματικού βαθμού παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, θα διενεργηθεί η εισαγγελική έρευνα για τις δύο ιδιωτικές κλινικές στην Αττική σε Περιστέρι και Γλυφάδα, στις οποίες εντοπίστηκαν κρούσματα του ιού σε ασθενείς και προσωπικό. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας που είχε διακομιστεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, λόγω τραυματισμού στο κεφάλι ως συνέπεια τροχαίου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας ήταν συνεπιβάτης σε μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε μπροστά από ένα κρεμασμένο καλώδιο υψηλής τάσης. Ο οδηγός κατάφερε να σκύψει, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με το ηλεκτροφόρο καλώδιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας ήρθε σε επαφή με μεγάλη τάση, η οποία τον «τίναξε». Ο εθελοντής πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου επί μία ώρα και δέκα λεπτά, του έκαναν κάρπα, ωστόσο, δυστυχώς δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Η ανακοίνωση του ΚΑΤ

«Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα».