Στο νέο Fortune: Η διοίκηση της Σκλαβενίτης μιλάει για πρώτη φορά μετά τη διάσωση της Μαρινόπουλος

Στο νέο Fortune: Η διοίκηση της Σκλαβενίτης μιλάει για πρώτη φορά μετά τη διάσωση της Μαρινόπουλος

Η εταιρεία κατέκτησε τη πρώτη θέση στη λίστα με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2017.

H εταιρεία Σκλαβενίτης κατέκτησε την κορυφή στη λίστα Most Admired Companies στην Ελλάδα και δίνει τη μάχη για τη μεγέθυνση της και το μετασχηματισμό της σε market leader μια εξόχως ανταγωνιστικής αγοράς.

Το 2016 η Σκλαβενίτης πραγματοποίησε τη μεγάλη κίνηση και εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση και τη διάσωση του έως πρότινος μεγαλύτερου «παίκτη» της ελληνικής αγοράς, που εξελίχθηκε σε μια προβληματική εταιρεία με συσσωρευμένα χρέη της τάξης του 1,8 δισ. ευρώ: την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος.

Οι μεγαλεπήβολες σκέψεις που συνοδεύτηκαν από μεγαλεπήβολες πράξεις υπήρξαν η ειδοποιός παράμετρος που ανέδειξε τον όμιλο Σκλαβενίτη και τις Ελληνικές Υπεραγορές ως «πρώτη των πρώτων» και most admirable εταιρεία στη φετινή λίστα του Fortune.

Ψηφισμένη από τους κορυφαίους όλων των επιχειρηματικών κλάδων της χώρας, μέσα από μια διαδικασία που εγγυάται η KPMG, η Σκλαβενίτης κατακτά την κορυφή στην εκτίμηση της αγοράς.

Δείτε το θέμα και όλη τη λίστα με τις Most Admired Companies στο νέο τεύχος του Fortune, αυτό το Σάββατο με την εφημερίδα «Επένδυση».