Στο Netflix οι ταινίες του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Στο Netflix οι ταινίες του Στίβεν Σπίλμπεργκ
epa06441435 US director Steven Spielberg poses for photographers upon his arrival at the premiere of the film 'The Post' in Milan, Italy, 15 January 2018. EPA/DANIEL DAL ZENNARO Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η εταιρεία του υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τη δημοφιλή πλατφόρμα.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους συνδρομητές του Netflix και ειδικότερα για όσους αγαπούν τις ταινίες του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Ο Αμερικανός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός έδωσε τα χέρια με τη γνωστή πλατφόρμα υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο. Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία του, ονόματι Amblin, διευκρίνισε ότι η εν λόγω συνεργασία σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει την σχέση του με την εταιρεία Comcast της Universal. Άλλωστε βασικός στόχος είναι να δοθεί παραπάνω «prestige» στην ταινιοθήκη του Netflix.

Ο co-CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος, δήλωσε για την συμφωνία του με τον Σπίλμπεργκ: «Ο Στίβεν είναι ένας δημιουργικός οραματιστής και αρχηγός, όπως και άλλοι στον κόσμο. Όλη μου η παιδική ηλικία διαμορφώθηκε έχοντας ως βάση αυτούς τους αξέχαστους χαρακτήρες και ιστορίες τους που έχουν αντέξει στον χρόνο, εμπνέουν και μας ξυπνούν. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα της Amblin και είναι τιμή μας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, που είμαστε μέρος από το κεφάλαιο της ιστορίας του κινηματογράφου του Στίβεν».

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ από την μεριά του έκανε λόγο για «μία καταπληκτική ευκαιρία να πουν νέες ιστορίες και να απευθυνθούν στο κοινό με νέους τρόπους».