Στο Ντραγκάο ο τελικός του Champions League- Από 6.000 εισιτήρια οι φιναλίστ

Στο Ντραγκάο ο τελικός του Champions League- Από 6.000 εισιτήρια οι φιναλίστ
epa03218743 The UEFA Champions League Cup is displayed in front of a photo wall during a Champions League Cup bus tour in Munich, Germany, 14 May 2012. The Champions League final match between FC Bayern Munich and Chelsea FC will take place on 19 May 2012. EPA/PETER KNEFFEL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η UEFA ανακοίνωσε πως ο τελικός του Champions League μεταξύ Σίτι και Τσέλσι θα γίνει στο Ντραγκάο της Πορτογαλίας και οι δύο ομάδες θα πάρουν από 6.000 εισιτήρια.

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο Οπόρτο θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League, όπως ανακοίνωσε η UEFA επίσημα πριν από λίγο.

Η Τουρκία δεν μπορούσε να φιλοξενήσει τον τελικό της 29ης Μαΐου, αφού η Μεγάλη Βρετανία είχε ασκήσει… βέτο, με τους Άγγλους να ζητούν να γίνει στο Γουέμπλεϊ.

Ωστόσο, το γεγονός πως στην Αγγλία είχαν περιορισμό και στα ταξίδια και έπρεπε να μείνει κάποιος σε 7ήμερη καραντίνα, οδήγησε στην απόρριψη και αυτής της πρότασης, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να επιλέγει την Πορτογαλία όπως και πέρσι.

Αυτήν τη φορά ο τελικός θα γίνει στο Ντραγκάο του Οπόρτο, και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ομάδες θα προμηθευτούν από 6.000 εισιτήρια.