Στο στόχαστρο της Wind η Forthnet

Στο στόχαστρο της Wind η Forthnet

Ανοίγει κύκλος διαπραγματεύσεων για «γάμο» μεταξύ των δύο εταιρειών

Συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Forthnet και βασικό θέμα αναμένεται να είναι το ενδιαφέρον της Wind για την εταιρεία.

Χθες η Wind έστειλε επιστολή με την οποία και ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές και την ίδια τη Forthnet ότι έχει αποκτήσει δικαίωμα προτίμησης για την αγορά του «πακέτου» μετοχών 27,04% της εταιρείας Fine Life Group.

Διαβάστε: Με 27,04% η Fine Life Group στη Forthnet

Το φυσικό πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την Fine Life Group είναι ο επιχειρηματίας και νομικός Φώτος Πιττάτζης, ο οποίος και δραστηριοποιείται στη Κύπρο, ενώ στην Ελλάδα το δεύτερο πρόσωπο φέρεται να είναι ο πρώην CEO της Wind Σωκράτης Κομινάκης.

Διαβάστε: Forthnet: Ποιος είναι ο Φώτος Πιττάτζης

Η Fine Life Group είχε ανακοινώσει πριν δύο μέρες την απόκτηση του 27,04% της Forthnet, από την Cyrte Investments.

Εδώ και καιρό η Forthnet ήταν σε επαφές με σειρά άλλων εταιριών του χώρου, για συνεργασίες και συνενώσεις. Μια από αυτές ήταν και η Hellas On Line, που με τη σειρά της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη Vodafone, χωρίς όμως να προχωρήσουν οι συζητήσεις.

Η Wind είναι σήμερα ο τρίτος παίκτης στην κινητή τηλεφωνία, με δεύτερη τη Vodafone ενώ πρώτος σε μερίδια είναι ο ΟΤΕ, ο οποίος μπορεί να προσφέρει triple play έχοντας ξεκινήσει από καιρό τη δική του συνδρομητική τηλεόραση.