Στο Βερολίνο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Euroleague μετέφερε την έδρα του αγώνα για την Παρασκευή, 13 Μαρτίου, μετά από τις αντιδράσεις της ομάδας αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο κύβος ερρίφθη για την έδρα του Αρμάνι – Ολυμπιακός, το οποίο αποφασίστηκε να διεξαχθεί στη Mercedes-Benz Arena στο Βερολίνο, στο γήπεδο της Άλμπα. Η αναμέτρηση προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 13/3 και ώρα 21:45.

Η EuroLeague είχε αποφασίσει εδώ και ώρα να μη γίνει το παιχνίδι στο Μιλάνο (όπως και όλα τα εντός έδρας της Αρμάνι μέχρι το τέλος της Regular Season), εξετάζοντας τις πιθανές πόλεις και έδρες που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν την αναμέτρηση (μεταξύ αυτών και το Κάουνας), ενώ ορατό ήταν το ενδεχόμενο να αλλάξει και η ημέρα διεξαγωγής της, όπως και έγινε.

Εν τέλει, δεδομένου ότι η Άλμπα παίζει στη Μόσχα για την 29η αγωνιστική (με την ΤΣΣΚΑ), το Αρμάνι – Ολυμπιακός θα γίνει στην έδρα της, στο Βερολίνο την Παρασκευή (13/3) και ώρα 21:45. Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ενώ δεν θα μπορούν να το παρακολουθήσουν ούτε δημοσιογράφοι.