Στους 138 οι νεκροί στη χώρα μας- Κατέληξε ηλικιωμένος από την κλινική «Ταξιάρχαι»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στους 138 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς τη μάχη με τον φονικό ιό έχασε ένας 84χρονος.

Στους 138 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς τη μάχη με τον φονικό ιό έχασε ένας 84χρονος. Ειδικότερα ένας 84χρονος από την κλινική Ταξιάρχαι κατέληξε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ. O ηλικιωμένος έπασχε από υποκείμενο νόσημα.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή ένας ασθενής στο Ρίο. Επρόκειτο για έναν 90χρονο ο οποίος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στην Εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου.

17 νέα κρούσματα

Τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται στα 2.534 μετά την επιβεβαίωση 17 νέων κρουσμάτων σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας κατά την επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο.

Από τους νοσούντες 580 κρούσματα σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ 1.228 με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 43 συμπολίτες μας, με το 89% εξ αυτών πάσχει από υποκείμενο νόσημα και μέση ηλικία τα 67 έτη, ενώ μόλις 11 εξ αυτών είναι γυναίκες.

Ακόμα 65 ασθενείς εξήλθαν από τις ΜΕΘ, ενώ έχουν διενεργηθεί 66.094 κλινικά δείγματα.

Τέλος, 65 συμπολίτες μας έχουν βγει από τα νοσοκομεία, ενώ έχουν γίνει συνολικά περισσότεροι από 66.000 έλεγχοι για κορωνοϊό.