Στους 249 οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας

Στους 249 οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας
Υγειονομικό προσωπικό με ειδικές στολές ετοιμάζεται να μεταφέρει στο νοσοκομείο ηλικιωμένη από τον οίκο ευγηρίας ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 30 είναι τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας της Θεσσαλονίκης. Στην κλινική Covid απλής νοσηλείας του νοσοκομείου Παπανικολάου νοσηλεύονται από χθες το βράδυ επτά ηλικιωμένοι. Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση από το νοσοκομείο, οι επτά ηλικιωμένοι ήρθαν διαγνωσμένοι θετικοί για κορονοϊό στην εφημερία Covid του νοσοκομείου και η υγεία τους είναι ήδη επιβαρυμένη και από άλλα θέματα. με την ίδια πληροφόρηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πέθαναν 85χρονος και 83χρονος- Κατέληξε χθες 65χρονη που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα- Ο θάνατός της δηλώθηκε σήμερα.

Νέος θάνατος 83χρονου ασθενούς από κορωνοϊό καταγράφηκε την Τετάρτη. Ο ηλικιωμένος, που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, κατέληξε στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό και 85χρονος, με υποκείμενα νοσήματα, στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Ο ηλικιωμένος προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο  φιλοξενείτο στον οίκο ευγηρίας «Αγία Κυριακή», στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, καταγράφηκε την Τρίτη ο θάνατος 65χρονης στη Μυτιλήνη, που δηλώθηκε σήμερα, ωστόσο, στις αρμόδιες Αρχές, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 249. Η γυναίκα έπασχε από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι κατέληξε 90χρονη φορέας της νόσυ Covid-19. Η ηλικιωμένη έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Τετάρτης, ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Σημειώνεται ότι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ενώ πρόκειται για ακόμα μία ηλικιωμένη που νόσησε από κορωνοϊό ενώ διέμενε στο γηροκομείο «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.