Στους 97 οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Μάτι – Υπέκυψε στα τραύματά του 76χρονος εγκαυματίας

Στους 97 οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Μάτι – Υπέκυψε στα τραύματά του 76χρονος εγκαυματίας
Γλάστρες με λουλούδια μπροστά από εξωτερική πόρτα οικοπέδου σε δρόμο που οδηγεί στη θάλασσα μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018. Η Πυροσβεστική, χθες, με επίσημη ενημέρωση, γνωστοποίησε πως ο αριθμός των νεκρών από την φονική πυρκαγιά ανέρχεται στους 87. Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής 41 εγκαυματίες, από τους οποίους οι δέκα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Επίσης, ένα παιδί παραμένει στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», σε καλή κατάσταση. Η κυβέρνηση ξεκινά μάχη κατά των αυθαίρετων κτισμάτων μετά τα τραγικά αποτελέσματα τις πυρκαγιάς στο Μάτι. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε, τελικά, στα εγκαύματα που είχε υποστεί.

Ενας ακόμη άνθρωπος, ηλικίας 76 ετών, έχασε τη ζωή του από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής και έτσι οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 97.

Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε, τελικά, στα εγκαύματα που είχε υποστεί. Σημειώνεται, ότι, σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, ταυτοποιήθηκαν και δύο σοροί που και και έτσι δεν υπάρχει πλέον ούτε ένας αγνοούμενος.

Ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται πλέον στους 83, ενώ από τους νοσηλευόμενους σε νοσοκομεία της Αττικής έχουν καταλήξει έως τώρα 14 άτομα.