Στρατηγική συνεργασία ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και 24 MEDIA Productions

Στρατηγική συνεργασία ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και 24 MEDIA Productions

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η 24 MEDIA Productions ανακοινώνουν την έναρξη μιας στρατηγικής διετούς συνεργασίας με σκοπό τη δημιουργία και την προώθηση premium οπτικοακουστικού περιεχομένου.

Μέσα από αυτήν την σύμπραξη δυνάμεων της 24 MEDIA, του κορυφαίου Digital Publishing Group στην Ελλάδα και του ΟΦΗ, ενός από τους ιστορικότερους συλλόγους της χώρας, θα δημιουργηθούν προϊόντα πρωτογενούς περιεχομένου για όλες τις πλατφόρμες με χαρακτηριστικά διεθνών προδιαγραφών που αποτελούν την επόμενη μέρα του visual & data journalism και του digital storytelling.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Μηνάς Λυσάνδρου είπε για την έναρξη συνεργασίας με την 24 MEDIA: «Είμαστε πανευτυχείς με την έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας με την 24 MEDIA, που είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα στην παραγωγή premium οπτικοακουστικού περιεχομένου. Ο ΟΦΗ από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα έχει πολλές ιστορίες που θέλουμε να τις ακούμε και να τις διαβάζουμε. Ιστορίες που μένουν ζωντανές μέσα από τη δημιουργική δύναμη του περιεχομένου και περνάνε με τον τρόπο αυτό από γενιά σε γενιά. Έχουμε την ευκαιρία, με συνοδοιπόρο την 24 MEDIA, να μοιραστούμε ιστορίες από το παρελθόν και το παρόν της ομάδας, να οραματιστούμε το μέλλον και να επεκτείνουμε το ψηφιακό μας αποτύπωμα σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό».

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της 24 MEDIA, Μαρία Γράψα, είπε για τη συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: «Η συγκεκριμένη συνεργασία, μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και οι άνθρωποί της δεν χαρακτηρίζονταν από μία τόσο αναζωογονητικά εκσυγχρονιστική σκέψη, ανοιχτούς ορίζοντες και μοντέρνα ματιά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η διοίκηση, οι άνθρωποι ενός τόσο ιστορικού συλλόγου μοιράζονται μαζί μας το όραμά μας για καινοτόμους τρόπους επικοινωνίας, βοηθώντας μας έτσι να προσφέρουμε νέες εμπειρίες στο κοινό μας και να προάγουμε μέσα από ποιοτική αθλητική δημοσιογραφία τον ίδιο τον αθλητισμό».