Στρατηγική συνεργασία της Intelen με την Intrasoft

Στρατηγική συνεργασία της Intelen με την Intrasoft

Στόχος η προώθηση της Intelen DiG SaaS πλατφόρμας στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Η Intelen, η ταχέως αναπτυσσόμενη SaaS B2B εταιρεία παροχής ψηφιακών ενεργειακών υπηρεσιών και ικανοποίησης των πελατών για παρόχους ενέργειας (Utilities), ανακοινώνει τη νέα στρατηγική της συνεργασία με την INTRASOFT International, τον κορυφαίο ευρωπαϊκό Όμιλο παροχής λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής με στόχο την προώθηση της Intelen DiG SaaS πλατφόρμας στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Η πλατφόρμα Intelen DiG SaaS πλατφόρμα είναι η νέα “έξυπνη” ψηφιακή εφαρμογή διαχείρισης ενέργειας και ευαισθητοποίησης του κοινού, σχεδιασμένη για τους παρόχους ενέργειας και τους πελάτες τους. Ανάμεσα σε άλλα, η εφαρμογή βοηθά τους καταναλωτές στον εξορθολογισμό της κατανάλωσης ενέργειας και, ως εκ τούτου, στην εξοικονόμησή της με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ψηφιακών πληροφοριών, μάρκετινγκ και ευαισθητοποίησης.

Ειδικότερα, το DiG είναι μια cloud-based, ευέλικτη σουίτα εφαρμογών που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, μεταξύ άλλων, επεξηγηματικά διαγράμματα για την παρακολούθηση και ανάλυση της κατανάλωσης και του κόστους ενέργειας (διαχείριση λογαριασμού), εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε θέματα ενεργειακής απόδοσης και αειφορίας μέσω προσωποποιημένων συμβουλών, διαδραστικών παιχνιδιών, ερωτηματολογίων (έρευνες) και εξατομικευμένου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού.

Η DiG web εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για μια εξατομικευμένη εμφάνιση και σε tablet και συνοδεύεται με μια native εφαρμογή για κινητά διαθέσιμη στο Google Play και το App Store.

Η νέα ενεργειακή εποχή απαιτεί τη μετατροπή των εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας σε παρόχους εξατομικευμένων ψηφιακών υπηρεσιών που βασίζονται στην ευφυή διαχείριση δεδομένων, εξοικονόμησης και ενέργειας. Η Intelen με τη μακρόχρονη εμπειρία της στον τομέα της ενέργειας, μαζί με την INTRASOFT International με την ισχυρή διεθνή παρουσία της θα συμβάλουν και θα καθοδηγήσουν αυτή την τεχνολογική μετάβαση σε μια εποχή ψηφιακών δεδομένων και υπηρεσιών. Η στρατηγική συμμαχία με την INTRASOFT International επεκτείνει το όραμα των δύο εταιρειών και της τεχνολογικής καινοτομίας στην περιοχή της ΕΜΕΑ.