Στρατηγική συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την «Μπάρμπα Στάθης»

Στρατηγική συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την «Μπάρμπα Στάθης»

Συνεχίζονται οι συνεργασίες της τράπεζας στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας.

Τη συνεργασία της στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας με την εταιρεία «Μπάρμπα Στάθης» ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο την άμεση και ενεργό υποστήριξη και ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής οπωροκηπευτικών προϊόντων.

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα των οπωροκηπευτικών αναφέρεται ουσιαστικά στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας. Έτσι, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω τη φροντίδα της εταιρείας προς τους συνεργάτες της παραγωγούς.

Η εταιρεία «Μπάρμπα Στάθης», με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει διανύσει πάνω από 45 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά. Στις δραστηριότητες της εταιρείας συγκαταλέγονται η  παραγωγή και διάθεση καταψυγμένων λαχανικών συμβατικής αλλά και βιολογικής γεωργίας, συνδυασμοί καταψυγμένων λαχανικών καθώς και προϊόντα ντομάτας και φρέσκες  σαλάτες.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η τράπεζα Πειραιώς, «η συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την εταιρεία «Μπάρμπα Στάθης» στο πρόγραμμα της Συμβολαιακής Γεωργίας αποτελεί μια σημαντική συνεργασία στο πλαίσιο του προγράμματος, γεγονός που πιστοποιεί τη σταθερή βούληση της Τράπεζας για την υποστήριξη και ενθάρρυνση της υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας καθώς και πρωτοβουλιών με ξεκάθαρο αποτύπωμα σε θέματα καινοτομίας και κοινωνικής ενδυνάμωσης. Παράλληλα, η συγκεκριμένη συνεργασία ενισχύει τους παραγωγούς με στόχο την παραγωγή κορυφαίας ποιότητας ελληνικών προϊόντων που θα κατακτήσουν τους καταναλωτές στην εθνική και στη διεθνή αγορά».